Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar een

VACATURE PMU ARTIST / ALLROUND BROW Stylist & Trainer (28-40 uur)

Lash eXtend B.V. bestaat 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot het nr 1 merk op het gebied van wimpers en brows. De activiteiten omvatten de ontwikkeling, marketing, verkoop en distributie van meer dan 1000 verschillende producten voor salons om wimperextensions- en wenkbrauwbehandelingen mee te kunen doen. Daarnaast worden er op meer dan 15 locaties binnen en buiten Nederland, trainingen gegeven door onze superprofessionele en award-winning trainers. Hiermee kunnen beginnende of al gevorderde en ervaren stylistes het vak leren en zich verder perfectioneren. In het najaar van 2020 hebben wij een compleet nieuw merk “SPMU Couture” gelanceerd, wat zich volledig richt op SPMU (Semi Permanente make-up) en de daarvoor benodigde producten en opleidingen.

Door de stormachtige groei van de afgelopen tijd, zijn wij nu op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wie zoeken wij?
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Allround Brow Stylist & Trainer (inclusief PMU)

Je standplaats is het Lash eXtend hoofdkantoor in Bunschoten, waar wij beschikken over een professionele salonruimte waar de vip behandelingen worden gedaan en de trainingen worden verzorgd.  Daarnaast word je verantwoordelijk voor het geven van trainingen aan cursisten voor alle onze brow opleidingen. Van basis brow tot PMU brows. Een training geef je, aan de hand van onze uitgebreide trainingsmanuals, aan kleine groepen cursisten samen met een andere trainer. Hierbij behandel je eerst het theoretische deel in onze theorieruimte en vervolgens ga je aan de slag met de cursisten en hun model in de praktijkruimte.

Kortom, een super uitdagende baan, waarin je je vak zowel zelf kunt uitoefenen als dat je je kennis en skills kunt overdragen aan mensen die het graag willen leren.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke en afwisselende functie binnen een snel groeiende onderneming in de beauty industrie.

Wie ben jij?

Je werkzaamheden:

En nu?
Wij ontvangen graag je CV én motivatie. Stuur deze naar yvanwieren@lashextend.nl en zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, ontvang je van ons een bevestiging.