Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

In verband met uitbreiding van onze internationale activiteiten zijn wij per direct op zoek naar:

 ALLROUND WEBSHOP MEDEWERKER M/V  (40 UUR PER WEEK)

Als groothandel ontvangen wij via onze webshops dagelijks orders van klanten uit binnen- en buitenland.  Lash eXtend is een merk met een grote hoeveelheid producten voor beautysalons voor wimperextensions en wenkbrauwstylisten. Sinds januari 2021 zijn wij een nieuw merk gestart in ruitersportartikelen. Je bent dus werkzaam voor 2 verschillende webshops die vanuit het hoofdkantoor worden verzonden.

In deze functie zorg je er samen met je collega’s voor dat de pakketten op tijd en correct worden ingepakt en verstuurd naar onze klanten in binnen- en buitenland. Je wordt hierbij aangestuurd door de officemanager.

Je werkzaamheden bestaan uit:

Jouw skills
Voor het afronden van een order maak je gebruik van een computer met daarop onze logistieke software en de gebruikelijke Microsoft Office applicaties zoals Outlook, Word en Excel. We verwachten dat je goed kan omgaan met de computer.

Je bent communicatief vaardig, kunt multi-tasken en bent flexibel inzetbaar. Je werkt netjes en accuraat en kijkt kritisch naar je eigen werk en hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt er geen problemen mee om af en toe ’s avonds of in het het weekend te werken. Ons hoofkantoor is gevestigd in Bunschoten en het is daarom handig als je uit Amersfoort of de directe omgeving komt. Omdat er dagelijks met deadlines wordt gewerkt zoeken wij iemand die qua stress tegen een stootje kanen die zich prettig voelt bij het werken onder druk.

Je vindt het ook niet erg om af en toe mee te vliegen of rijden naar het buitenland, bijvoorbeeld wanneer we op een beurs staan. Nederlands is je moedertaal en het is handig als je een 2e taal spreekt (Engels, Frans of Duits).
Een rijbewijs is handig maar niet verplicht. Ervaring of affiniteit met de beauty industrie en/of ruitersport is een pré. Beide zou helemaal fantastisch zijn!

Wat bieden wij

Sinds het einde van de beperkingen door Covid is de groei van de activiteiten enorm toegenomen en er gebeurt elke dag wel weer wat nieuws. Je werkt in een dynamische omgeving in een klein team met leuke collega’s.
Wij bieden je een marktconform salaris, 20 vakantiedagen en doorgroeimogelijkheden afhankelijk van wat je kunt en wat je laat zien. Je werktijden worden in overleg vastgesteld en hierin kunnen we binnen bepaalde grenzen flexibel zijn.

Reageer!

Wil jij graag je schouders zetten onder een sterk groeiend bedrijf? Dan leren we je graag kennen! Stuur je sollicitatie voorzien van CV met pasfoto en je motivatie naar: yvanwieren@lashextend.nl
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Check onze website op www.lashextend.nl en www.mrsros.nl of neem contact op.

Yvonne van Wieren
yvanwieren@lashextend.nl
+31 (0)33 4450323

SOCIAL MEDIA CONTENT CREATOR M/V (40 UUR PER WEEK)

Als groothandel ontvangen wij via onze webshops dagelijks orders van klanten uit binnen- en buitenland.

Lash eXtend is een merk met een grote hoeveelheid producten voor beautysalons voor wimperextensions en wenkbrauwstylisten. Sinds januari 2021 zijn wij een nieuw merk gestart in ruitersportartikelen. Je bent dus werkzaam voor 2 verschillende webshops die vanuit het hoofdkantoor worden verzonden.

Voor de promotie van beide merken speelt Social Media een zeer belangrijke rol en dan met name Facebook en Instagram. Om het bestaande team te verlichten zoeken wij nu een creatieve persoon die het als een uitdaging ziet om steeds met nieuwe ideeën te komen en die ook zelf realiseren. Je krijgt hiervoor de beschikking over allerlei foto en video materiaal wat wij in huis of extern laten produceren door professionele fotografen.

Je werkzaamheden bestaan uit:

Jouw skills

Je hebt er geen problemen mee om af en toe ’s avonds of in het het weekend te werken. Ons hoofkantoor is gevestigd in Bunschoten en het is daarom handig als je uit Amersfoort of de directe omgeving komt. Een rijbewijs is handig maar niet verplicht. Ervaring of affiniteit met de beauty industrie en/of ruitersport is een pré. Beide zou helemaal fantastisch zijn!

Wat bieden wij

Sinds het einde van de beperkingen door Covid is de groei van de activiteiten enorm toegenomen en er gebeurt elke dag wel weer wat nieuws. Je werkt in een dynamische omgeving in een klein team met leuke collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris, 20 vakantiedagen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je vak. Je werktijden worden in overleg vastgesteld en hierin kunnen we binnen bepaalde grenzen flexibel zijn.

Reageer!

Wil jij graag je schouders zetten onder een sterk groeiend bedrijf? Dan leren we je graag kennen! Stuur je sollicitatie voorzien van CV met pasfoto en je motivatie naar: yvanwieren@lashextend.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Check onze website op www.lashextend.nl en www.mrsros.nl of neem contact op.

Yvonne van Wieren
yvanwieren@lashextend.nl
+31 (0)33 4450323