Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar een

SOCIAL MEDIA WIZARD/CONTENT CREATOR m/v

Lash eXtend B.V. bestaat 7 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot het nr 1 merk op het gebied van wimper en brows. De activiteiten omvatten de ontwikkeling, marketing, verkoop en distributie van meer dan 1000 verschillende producten voor salons om wimperextensions- en wenkbrauwbehandlingen mee te kunen doen. Daarnaast worden er op meer dan 15 locaties binnen en buiten Nederland trainingen gegeven door onze professionele en award-winning trainers. Hiermee kunnen begninende of al gevorderde en ervaren stylistes het vak leren. Sinds kort zijn wij tevens gestart met een compleet nieuw merk SPMU Couture, wat zich volledig richt op PMU (Permanente make-up) en de daarvoor benodigde producten en opleidingen.

Door de stormachtige groei van de afgelopen tijd, waarbij social media een grote rol speelde, zijn wij nu op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve collega die verantwoordelijk wordt voor onze complete digitale aanwezigheid op zowel de diverse websites als op social media. Je verzorgt de wekelijkse digitale communicatie d.m.v. MailChimp nieuwsletters naar duizenden klanten over de hele wereld, maar ook de dageljkse posts over onze producten, diensten en andere nieuwtejs en weetjes.
Je zorgt ervoor dat de daarvoor benodigde content gemaakt wordt en dat alles m.b.v. de digitale planningtools netjes op tijd wordt gepost en gemonitored.

Daarnaast hou je de websites en hun peformance in de gaten en zorgt ervoor met de rest van de teamleden dat alles up to date blijft qua tekst en foto’s.

De content voor de sites en social meida maak je doorgaans zelf door het maken van foto’s en videos tijdens trainingen en behandelingen, en staat in nauw contact met je buitenlandse collega’s voor het verkrijgen van nieuw foto en video materiaal. Van belang is dus dat je goed om kunt gaan met je Adobe Creative Suite, die je volledig tot je beschikking hebt. Daarbij zal ook in voorkomende gevallen een beroep op je worden gedaan om DTP werk te doen.

Kortom, een super uitdagende baan waarin je je creatieve ei meer dan kwijt kunt!

Wat bieden wij?

Wie ben jij?

Je werkzaamheden:

En nu?

Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie. Stuur deze naar yvanwieren@lashextend.nl en zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, ontvang je van ons een bevestiging.