Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

MEER INFO COVID-19 MAATREGELEN? ZIE ONDERAAN DEZE PAGINA

Training ‘Designing the perfect eyebrow’

Allround Brow Stylist 1 dag

Een browstylist zijn is meer dan alleen maar wat haren plukken en kleuren. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en duizenden wenkbrauwen. Als het op schoonheid aankomt, kan je cliënt emotioneel worden en is het jouw taak om haar te laten stralen.

Deze 1 daagse training is een perfecte aanvulling voor in uw salon.
U krijgt les van één van onze Henna Couture browspecialistes Najat, Patricia of Lynn. Zij hebben een eigen salon in o.a. permanente make up voor wenkbrauwen.
Tijdens de training leert u de basis over de gezichtsvormen en de daarbij horende wenkbrauwen. U begint dus bij het begin tijdens het theoriegedeelte. Na het theoriegedeelte zullen wij de hele middag overgaan op de modellen. In de praktijk zal voornamelijk de henna in deze training centraal staan.

HENNA COUTURE

Henna Couture is het merk wat wij gebruiken in onze trainingen. Henna Couture is voor 88% natuurlijke Henna. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Henna Couture is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna uit India. Het duurt 5 tot 20 minuten om zich te ontwikkelen en het laat een vlek op de huid achter tot 14 dagen.

Henna Couture is ontwikkeld door Supercilium

Inhoud training:

Inhoud starterskit:

 • Beautybox
 • Theorieboek
 • Henna Couture pigmenten (5x)
 • Henna Couture fixing lotion – rozenwater
 • Henna Couture skin cleasing tonic
 • Henna Couture tint remover
 • Schuin afgesneden penseel (2x)
 • Tweezer
 • Meettool
 • Schaartje
 • Microbrushes (100 stuks)

Voor deze training dient u zelf voor modellen te zorgen. In de bevestigingsmail zal beschreven staan om hoeveel modellen het gaat. (maximaal 2 per persoon)

De prijs voor de training is 295,- euro exclusief btw. U ontvangt een pakket t.w.v. 178,80 euro exclusief BTW. U kunt optioneel nog eventueel de verf en andere benodigdheden kopen met een korting van 15% na de training.

COVID-19 MAATREGELEN:

Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid voor onze cursisten om deze training gedeeltelijk online te volgen d.m.v. een LIVE stream vanuit ons hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg. Het theoriegedeelte en een eventuele demonstratie zal via deze LIVE stream worden uitgevoerd.

Het praktijkgedeelte dien je te volgen op onze hoofdlocatie zodra het volgens de overheid weer toegestaan is.

Het boeken van deze training kan via onze webshop. Selecteer bovenaan: ”Online Live Stream Trainingen” en selecteer de training die je graag wilt volgen.
Na het betalen van deze training ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging met verdere details en informatie over de twee trainingsdagen.

Book now

Impressie Video Henna Couture