Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

NIEUW! Opleiding pro made volume training

Het maken van een symmetrische, mooie waaier vergt maanden (soms jaren) oefening, veel geduld en vaardigheid. Veel wimperstylistes hebben in onze training tranen van frustratie bij het leren van volume – en we maken absoluut geen grapje!
Omdat tijd kostbaar is en tijden veranderen- ook voor onze klanten. Zijn de geprepareerde volume waaiers op de markt gekomen. Vooraf geprepareerde volume waaiers zijn gemakkelijker te gebruiken dan handgemaakte. Zeker als je een nieuw op het gebied bent van de volume techniek of als je tijd wilt besparen tijdens je afspraken. Door het plaatsen van de geprepareerde volume waaiers kan je namelijk efficiënt omgaan met de tijd in jouw agenda en die van je klanten!

Become a Lash eXtend – Pro Made Volume Professional?

Deze opleiding sluit perfect aan bij stylistes die al reeds ervaring hebben met de basis one by one techniek. Tijdens deze opleiding komen niet alleen theoretische kennis en plaatsingstechnieken voor Wimperextensions aan bod maar ook een gedeelte salonmanagement om een succesvolle wimperextension salon op te starten. Tijdens de cursus leren wij het verschil tussen de diverse volume technieken, vertellen wij onze do’s – dont’s bij het zetten en kiezen van geprepareerde volume waaiers en vertellen wij je hoe je de beste retentie kunt behalen met de geprepareerde volume waaiers die soms wel eens rijken tot een waaier van 12 (!!) wimpers.

Bij Lash eXtend wordt u getraind door internationaal getrainde, vakbekwame, award winnende wimperstylistes die jarenlange werkervaring hebben.

kLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE VAN ONS HOOFDKANTOOR!

Training

 • 9:00 uur 13:00 uur
 • Theorie
  Diverse volume technieken en hun verschillen
  Hoe creëer ik de aller beste retentie?
  Leer diverse nieuwe oogstyling effects
  Welke prijs moet ik hanteren voor een nieuwe set en een opvulbehandeling?
  Specifieke extra benodigdheden
  Do’s and dont’s
 • Plaatsen van de geprepareerde volume waaiers op een model

dare yourself

Become a Lash eXtend professional and expand your knowledge!

Book now

Starterskit

Aan het begin van de training ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor de cursus en om een begin te maken met het plaatsen van de eerste nieuwe sets in uw salon. U bent dus niet verplicht om extra producten af te nemen. Aan het eind van de training dag is er uiteraard wel voldoende gelegenheid om extra Lash eXtend producten in te kopen. (Inclusief 15% korting)

Inhoud starterskit (zie foto)

 • Beautybox
 • Theorieboek Lash eXtend
 • 2 Diamond Tweezers (goud)
 • Pro Made Volume Lashes 4D-CC mix
 • Pro Made Volume Lashes 8D-D mix
 • Horse Power glue

*Klik op de foto om hem uit te vergroten*

lash extend = voordeel

 Ontvang nu bij het boeken van een nieuwe wimper en/of wenkbrauw training een kortingsvoucher t.w.v. €75,- euro om te besteden op je volgende (vervolg) training.

BLIJVEN LEREN EN ONTWIKKELEN IS DE SLEUTEL NAAR SUCCES!

We leven in een tijd waarin we onderhevig zijn aan veranderingen. Organisaties zijn constant in beweging. Jezelf goed zichtbaar blijven behouden in de verzadigde markt waarin wij ons bevinden is niet alleen wegens onze huidige pandemie situatie belangrijk maar dient altijd een onderdeel te zijn van jou bedrijfsvoering.

‘’Hoe doe je dat?’’ Blijf je constant verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technieken in de branche. School je van tijd tot tijd bij om onderscheid op de markt te maken en zo vernieuwend te blijven voor je klanten om te voorkomen dat ze op zoek gaan naar een salon die zich wel innoveert en nieuwe behandelingen aanbied.

ONTVANG NU NOG MEER VOORDEEL EN EXTRA’S BIJ HET BOEKEN VAN EEN TRAINING!

Wij stimuleren graag jouw zelfontwikkeling en bieden daarom onze studenten bij het boeken van een nieuwe wimper of wenkbrauw training op één van onze Lash eXtend locaties een kortingsvoucher van maar liefst €75,- euro korting aan om te besteden op je volgende (vervolg)training.

Let’s grow, support and learn together!

De prijs voor deze cursus is €285,- exclusief BTW. In dit trainingspakket zit een starterskit ter waarde van €151.65 exclusief BTW. Dit is inclusief de kortingsvoucher. Het is mogelijk om de training in 2 termijnen te betalen.