Gratis verzending boven de € 50,-

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Verras je klanten met BLX Brow Lamination Fix!

Het is belangrijk regelmatig nieuwe producten in je salon te introduceren. Want met nieuwe producten weet je bestaande klanten aan je te binden en ben je extra interessant voor nieuwe klanten. Kies daarom nu voor de nieuwste innovatieve behandeling in wenkbrauwen: BLX Brow Lamination Fix.

De BLX Brow Lamination-behandeling is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze nieuwste behandeling creëer je volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen. Vergelijkbaar met de microblading-techniek. De BLX Brow Lamination is ideaal voor de onderstaande problemen en klantwensen:

– Asymmetrisch groeiende wenkbrauwen
– Stugge en onbehandelbare wenkbrauwen
– Wenkbrauwen waarvan de haren in de verkeerde richting groeien
– Zogenaamde “kroes-wenkbrauwen”
– BLX Brow Lamination creëert een geheel open blik.
– Het effect van BLX Brow Lamination geeft klanten de Cara Delevigne- en de Amanda Khamkaew-look

De BLX Brow Lamination Fix-behandeling duurt in de salon gemiddeld 30 tot 55 minuten, afhankelijk van jouw eigen ervaring. Het is een luxe brow behandeling, waarvan de klant maar liefst 6 tot 8 weken plezier heeft; je hoeft de behandeling nooit binnen 6 weken te herhalen. De behandeling is inclusief het kleuren van de wenkbrauwen met reguliere wenkbrauwverf; het aanbrengen van Henna is pas mogelijk wanneer er 48 uur na de behandeling is verstreken.

Word nu ook een BLX Brow Lamination-expert: kies voor het BLX starterspakket en ontvang de gratis training van Lash eXtend!

Deze speciale ééndaagse training duurt van 12.00 uur tot 16.30 uur en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Tijdens het eerste theoriedeel zal er een lichte lunch worden geserveerd. Het volledige programma is als volgt:

12.00 – 13.00 uur Theorie & lunch
13.00 – 14.00 uur Demonstratie en uitleg praktijk
14.00 – 16.00 uur Praktijkgedeelte met modellen (zelf model meenemen)
16.00 – 16.30 uur Evaluatie en eventuele vragen

In een BLX lamination fix behandeling zijn er veel verschillende technieken van liften mogelijk. In de training leer je 2 technieken: de Defined, microblading look en de Natural bushy look. Bij beide technieken is het belangrijk om de haren op de juiste manier te liften. Dit kan het resultaat maken of breken. De juiste technieken en werkprocedure worden in de training uitgelegd.

Tijdens de training gaan we in op de (grote) verschillen tussen het liften van de wimpers en wenkbrauwen. Zo zijn bijvoorbeeld de vloeistoffen anders qua inwerktijd en sterkte. Bovendien is een wenkbrauwbehandeling gecompliceerd, aangezien je werkt op de huid i.p.v. op siliconen pads zoals bij de wimpers. Ook het shapen (waxen en mapping) van de wenkbrauwen maakt deel uit van de training; deelnemers aan de training moeten hiermee al ervaring hebben opgedaan.

Deze training is daarom uitsluitend toegankelijk voor ervaren brow-stylistes en is alleen beschikbaar op onze hoofdlocatie in Bunschoten-Spakenburg. Wees er snel bij want er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar, vol is vol!

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR MEER INFORMATIE OVER DE OPLEIDING BLX

Book now

WOrd nu ook een BLX Brow Lamination-expert: kies voor het BLX starterspakket en ontvang de gratis training van Lash eXtend!

De eerste stap tot het worden van een BLX Brow Lamination-expert, is de aanschaf van het speciaal samengestelde BLX-starterspakket. Het pakket bestaat uit de volgende producten:

Inhoud starterskit:

 • Lamination straightener lotion 1
 • Lamination fixing lotion 2
 • Lamination nourishing lotion 3
 • Fixing glue
 • Mascara brushes
 • Combo brush/tool
 • Henna Couture Tea Tree cleanser
 • Berrywell brow tint (2 kleuren)
 • Developer
 • Soft applicators
 • Tinting angled brush
 • Mix cupjes

De prijs van het totale pakket is €144, 95 (excl. btw).
Bij de aanschaf van het pakket ontvang je nu exclusief de speciaal samengestelde training van Lash eXtend geheel gratis!

Book now