Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

VIP COACHING ONE BY ONE TRAINING

 4 INTENSIEVE TRAININGSDAGEN VOOR DE AMBITIEUZE ondernemer!

Loopt u al een tijdje rond met het idee om wimperstyliste te worden maar heeft u helemaal
geen ervaring in de beautybranche? Of bent u toe aan een carrièreswitch om als zelfstandig
wimperstyliste aan de slag te gaan? Wat uw achtergrond of reden ook is, Lash eXtend biedt
uitkomst met de introductie van een gloednieuwe training.

WAT IS HET VERSCHIL MET DE REGULIERE BASIS TRAINING?

Het verschil met de andere basistrainingen is dat deze training langer en intensiever is. Deze training
zorgt ervoor dat u klaargestoomd wordt om sneller en professioneler aan de slag te kunnen
gaan als wimperstyliste. Deze training biedt u een solide basis van zowel theoretische kennis
als praktische vaardigheden waarin persoonlijk aandacht voor onze cursisten voorop staat.

In deze nieuwe training krijgt u VIP coaching.
Dit betekent in de praktijk nog meer
persoonlijke aandacht van de trainer
per cursist.

Maximaal 4 cursisten in een groep.

Er is intensiever contact met de trainer
zowel tijdens als na de training.

Er is meer tijd beschikbaar om elk
onderdeel te trainen doordat er een
extra cursusdag aan toegevoegd is.

In deze nieuwe training ligt het algehele
tempo van de opleiding iets minder hoog
dan in de 1 of 2 daagse training. U leert
dezelfde vaardigheden maar oefent meer
onder begeleiding van de trainer waardoor
u de basistechnieken beter en sneller
onder de knie heeft.

In deze training worden i.p.v. 1/1,5 dag maar liefst 4 volle, intensieve dagen aangeboden. Deze training zorgt ervoor dat u klaargestoomd word om sneller en professioneler aan de slag te kunnen gaan als wimperstyliste ten opzichte van onze basis training. Deze opleiding biedt u een solide basis van zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden waarin persoonlijk aandacht voor onze studenten voor op staat.

Alle voordelen op een rij

4 volle dagen intensieve training

U leert nog uitgebreider alle facetten van het wimper vak

U wordt intensief en professioneel begeleid tijdens en na de training

Met de opgedane kennis en vaardigheden kunt u na 4 dagen direct en professioneel aan de slag in uw salon

U krijgt de gelegenheid om te oefenen en uw handigheid te ontwikkelen onder begeleiding van onze trainers

Lash eXtend biedt u met deze training een slagingsgarantie!

U krijgt een officieel Lash eXtend certificaat voorzien van een watermerk

U krijgt les van de beste trainers in de industrie die hun enthousiasme voor het vak en hun skill graag met u delen

impressie van ons hoofdkantoor? klik hier!

Dag indeling

Deze nieuwe training bestaat uit een traject van 4 volle, intensieve dagen die als volgt verlopen:

Dag 1
Tijdens de eerste dag ontvangt u 1 ochtend theorieles. Hierbij gaat u terug naar de basis met een uitgebreide uitleg over alles wat u moet weten op wimpergebied. Na een geheel verzorgde lunch gaan wij in de middag volop oefenen met het plaatsen van wimperextensions op een oefenhoofd. Hierbij ontdekt u al snel hoe het voelt om de tweezer en de wimperhaartjes te gebruiken en hoe de haartjes, de lijm en de oefenhuid op elkaar reageren. U wordt voortdurende begeleid door de trainer en u kunt alles vragen wat u wilt. Ook als een bepaalde handeling nog eens voorgedaan moet worden dan zal uw trainer dit met alle plezier voor u doen.

Dag 2
De 2e dag nemen wij ruim de tijd om het volledige behandelproces uit te voeren op een model onder begeleiding van de trainer. Dit is één van de meest intensieve dagen van de training. Aan het einde van deze dag zult u merken dat de handelingen steeds meer een automatisme worden en steeds makkelijker zullen verlopen.

Dag 3
Tijdens de derde cursusdag gaat u de hele dag de refill behandelingen oefenen op hetzelfde model. Dit is in de praktijk één van de behandelingen waarmee u omzet kunt genereren in uw salon. Wanneer uw klanten eenmaal het plezier van wimperextensions hebben ervaren, zullen ze snel terugkomen voor de vervolgafspraak om de (door de natuurlijke groeicyclus) uitgevallen wimpers te laten opvullen voor nieuwe.Tijdens deze dag leert u waar u op moet letten en hoe u zo snel mogelijk een keurige nieuwe opgevulde set kunt leveren aan uw klant. Hierbij zal ook op tempo geoefend worden, zodat u zoveel mogelijk klanten op een dag kunt behandelen. Ook hierbij wordt u de gehele dag begeleid door uw trainer.

Na het einde van dag 3 is er uiteraard ook genoeg ruimte om vragen van alle cursisten stuk voor stuk te beantwoorden. Ook is er voldoende gelegenheid om  extra Lash eXtend producten in te kopen in onze showroom met 15% korting.

begeleiding (dag 4)

Na de derde dag bent u er nog niet. Feitelijk begint het dan pas echt goed. U krijg nu 1 maand de tijd om zoveel mogelijk te gaan oefenen in de praktijk van uw salon. Door de foto’s van uw resultaten te delen met uw trainer krijgt u constructief commentaar en feedback op uw werk van de beste Lash eXtend trainers zodat u zich gaandeweg de tijd verder kunt ontwikkelen. Ook als u nog wat onzeker bent of met vragen zit achteraf, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw trainer en wordt u op de best mogelijke manier begeleid.

terugkomdag

Lash eXtend staat voor kwaliteit. Om te zorgen dat u met een Lash eXtend certificaat tot de beste wimperstylistes van Nederland zult behoren hebben wij besloten om een terugkomdag bij de opleiding toe te voegen. Wij zullen dan pas het certificaat uitreiken. Voor deze ochtend/middag of avond zullen geen extra kosten worden doorberekend. Het is de bedoeling dat u in de weken tussen uw training en het examen zoveel mogelijk op modellen gaat oefenen. Na het succesvol afleggen van uw examen, ontvangt u een officieel Lash eXtend certificaat.

STARTERSKIT

Aan het begin van trainingsdag 1 ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor de cursus en om een begin te maken met het plaatsen van de eerste nieuwe sets in uw salon. U bent dus niet verplicht om extra producten af te nemen. Aan het eind van beide trainingsdagen is er uiteraard wel voldoende gelegenheid om extra Lash eXtend producten in te kopen. (inclusief 15% korting)

INHOUD STARTERSKIT

De prijs voor deze cursus is 950,- exclusief BTW. In dit trainingspakket zit een starterskit ter waarde van 250,- exclusief BTW. Het is mogelijk om de training in 3 termijnen te betalen.

BOOK NOW