Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

spmu couture powder brows training

SPMU Couture is een merk dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Semi Permanente make-up. Bij SPMU Couture geven wij diverse trainingen op het gebied van ‘’Semi Permanente wenkbrauwen’’, die van zowel beginner- tot masterniveau gevolgd kunnen worden. Onze trainingen worden gegeven door professionele, internationaal getrainde en vakbekwame trainsters die jarenlange werkervaring hebben in deze industrie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij optimaal inzicht gekregen in de verschillende PMU technieken, werkwijzen, en producten. Samen met ons team hebben wij een professioneel assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten en trainingen ontwikkelt.

Wij streven als merk naar de hoogste standaards, kwaliteit en service! Meer informatie over ons productaanbod, trainingen en meer vindt u hieronder.

Book now

KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE VAN ONS HOOFDKANTOOR!

de werkwijzen

Semi permanente make-up of SPMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt in combinatie met een speciaal PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Qua techniek lijkt het op een tatoeage echter is het doel en zijn de producten van deze behandeling anders. Een tatoeage wordt namelijk in een diepere huidlaag gezet en is daardoor permanent. Semi permanente make-up is een veilige manier om je wenkbrauwen, ogen of lippen te verfraaien. Wij werken met professionele, EU-gecertificeerde producten. Onze pigmenten zijn speciaal ontworpen voor het gezicht. Ze bevatten geen toegevoegde geur- of verzachtende middelen.

DE TECHNIEK

Bij SPMU Couture zijn wij gespecialiseerd in de ‘’Powder Brow techniek’’. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen in geschaduwd met pigment. Deze techniek is één van de nieuwste trends op het bied van Semi Permanente Make-up. Er wordt op een hele subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met poeder. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1 tot 2 jaar mooi. Geleidelijk aan vervaagt dit en is het mogelijk om een nabehandeling te doen om zo nog langer plezier te hebben van de perfecte wenkbrauwen.

Array

Advanced
SPMU Masterclass training 1 dag
Deze 1 daagse training is geschikt voor de al gevorderde en gecertificeerde Permanent Make-up artiest. Er dient al ervaring te zijn met alle basis facetten van het Permanente Make-up vak. Deze training wordt altijd aangepast vanuit de leerwensen en -noden van onze cursisten. Ook zullen er tips en trucs worden gedeeld om uw resultaten perfecter te krijgen én behandelingen sneller te doen laten verlopen. In deze training staat persoonlijke begeleiding en aandacht centraal.

Dagindeling

De training dag zal duren van 9.00 tot 17.00 uur. Aan het begin van de training dag ontvangt u een theorieboek. Tijdens de training dag verzorgen wij een uitgebreide lunch.
Wij bieden uw de mogelijkheid om op de training dag producten in onze showroom aan te schaffen.

In de ochtend zal er aandacht besteed worden aan o.a. de volgende onderwerpen: Kleurenleer/eigenschappen SPMU Couture pigmenten, SPMU Couture – Het merk, Beoordeling huidig werk en zelf reflectie cursisten. In de middag zullen wij op twee (door uw geregelde) modellen de volledige behandeling uitvoeren onder leiding van onze trainster(s).

Kosten training

€4400,- euro*
*Kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterspakket met machine

AANMELDEN VOOR DE TRAINING

Inschrijven kan via onze boekingspagina. Hier vindt u tevens alle beschikbare data voor de komende maanden. Zodra u een bevestiging van uw training reservering heeft ontvangen via e-mail, hebben wij een definitieve plaats voor u ingeboekt.
Op de online inschrijving gelden algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

Book now