Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

SPMU Couture is een merk dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Semi Permanente make-up.

Bij SPMU Couture geven wij diverse trainingen op het gebied van ‘’Semi Permanente wenkbrauwen’’, die van zowel beginner- tot masterniveau gevolgd kunnen worden. Onze trainingen worden gegeven door professionele, internationaal getrainde en vakbekwame trainsters die jarenlange werkervaring hebben in deze industrie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij optimaal inzicht gekregen in de verschillende PMU technieken, werkwijzes, en producten. Samen met ons team hebben wij een professioneel assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten en trainingen ontwikkelt.

Wij streven als merk naar de hoogste standaards, kwaliteit en service! Meer informatie over ons productaanbod, trainingen en meer vindt u op onze website.

www.spmucouture.nl

OVER SEMI MICROPIGMENTATIE

Semi permanente make-up of SPMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt in combinatie met een speciaal PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Qua techniek lijkt het op een tatoeage echter is het doel en zijn de producten van deze behandeling anders. Een tatoeage wordt namelijk in een diepere huidlaag gezet en is daardoor permanent. Semi permanente make-up is een veilige manier om je wenkbrauwen, ogen of lippen te verfraaien. Wij werken met professionele, EU-gecertificeerde producten. Onze pigmenten zijn speciaal ontworpen voor het gezicht. Ze bevatten geen toegevoegde geur- of verzachtende middelen.

   

de techniek

Bij SPMU Couture zijn wij gespecialiseerd in de ‘’Powder Brow techniek’’. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment.
Deze techniek is één van de nieuwste trends op het bied van Semi Permanente Make-up.

Er wordt op een hele subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met poeder. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1 tot 2 jaar mooi. Geleidelijk aan vervaagt dit en is het mogelijk om een nabehandeling te doen om zo nog langer plezier te hebben van de perfecte wenkbrauwen.

.

”Alle voordelen op een rij!”

Natuurlijk poeder effect

Geschikt voor alle huidtype

Symmetrische wenkbrauwen

Nagenoeg geen roodheid of zwelling

training aanbod

Bij SPMU Couture geven wij diverse trainingen die van zowel beginner- tot masterniveau gevolgd kunnen worden. Onze trainingen worden gegeven door professionele, internationaal getrainde en vakbekwame trainsters die jarenlange werkervaring hebben.
Wij hanteren een maximaal aantal cursisten van 6 in één groep. Onze trainingen worden met twee trainsters gegeven waardoor er voldoende aandacht en persoonlijke begeleiding zal zijn. Na de training staat ons professionele en enthousiaste team ook dagelijks klaar voor het geven van adviezen en beantwoorden van al uw vragen. Zie hieronder ons aanbod.

Beginner
SPMU Basis training – 4 dagen

Deze 4 daagse training is een perfecte aanvulling voor in uw salon. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en kennis. U krijgt les van onze professionele, vakbekwame trainster die over voldoende ervaring en kennis beschikken.
Tijdens de training leert u de basis facetten van het vak. Het theoriegedeelte komt uitgebreid aanbod in onze trainingen. Naast de theoretische gedeeltes zullen er ook demo’s gegeven worden en bieden wij u de mogelijkheid om in de praktijk op een model te werken onder begeleiding van onze trainsters. Tijdens alle trainingsdagen verzorgen wij een uitgebreide lunch.

Dag 1

Wij zullen ons de eerste dag in de ochtend vooral bezighouden met het theoretische gedeelte. Hier komen o.a. de volgende onderwerpen aanbod:

In de middag zullen er praktijk onderdelen aanbod komen. Deze praktijk onderdelen bestaan uit: Kennis over pigmenten, kleurenleer, brow mapping en het oefenen op een oefenhuid.

Dag 2

Op dag 2 zullen wij de praktijk onderdelen van dag 1 herhalen, met name het oefenen op de oefenhuid. Ook zal er een live demonstratie worden gegeven van de complete behandeling door de trainster zelf. Dit ter voorbereiding op de 3e dag waar wij een model gaan behandelen.

Extra! Wij organiseren niet alleen een lunch deze dag maar zullen ook met de gehele groep dineren na de trainingsdag.

Dag 3

Op dag 3 bespreken wij nog eventuele vragen, opmerkingen en problemen voorafgaand aan het behandelen van de modellen. Voor deze dag is er één model nodig. U dient zelf voor dit model te zorgen. In de bevestigingsmail zal beschreven staan om welke tijd het model aanwezig dient te zijn op de locatie.

In dit praktijkgedeelte staat persoonlijke aandacht, ondersteuning en begeleiding centraal. Onze trainsters zorgen ervoor dat iedere cursist apart begeleid word.

Dag 4

SPMU Couture staat voor kwaliteit en heeft 6 weken na de eerste trainingsdag nog een 4e dag ingepland voor onze cursisten.

Dit omdat een SPMU behandeling altijd bestaat uit 2 sessies: een eerste behandeling en een nabehandeling/bijwerking. De vierde dag is de dag van de nabehandeling van het model tijdens dag 3. Tussen de eerste en tweede sessie dienen altijd 6 tot 8 weken tussen te zitten in verband met het genezingsproces van de huid.

De terugkomdag organiseren wij tevens om onze studenten nog extra begeleiding te geven en te helpen waar nodig met eventuele vragen en/of problemen. Op deze dag wordt tevens ook na het bijwerken van uw model een officieel SPMU Couture certificaat uitgereikt.

BOEK NU EN BETAAL IN 4 TERMIJNEN

Starterkit

De training wordt inclusief starterspakket aangeboden. De SPMU Machine kan optioneel bij het pakket worden aangeschaft. Aan het begin van de eerste trainingsdag ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor het uitoefenen van de behandeling. Wij bieden uw ook de mogelijkheid om op de trainingsdagen producten in onze showroom aan te schaffen.

Inhoud starterskit basis

TRAINING ZONDER MACHINE

Bij onze basis training zit het basis starterspakket t.w.v. 500,- euro en het SPMU Couture Fine Line machine inbegrepen. Tijdens de training komt de machine uitgebreid aan bod. Ook word deze inclusief uitgebreide handleiding geleverd.

Indien u al een gecertificeerde machine in uw bezit heeft, is het mogelijk om de training zonder machine aan te kopen.

Kosten training

De SPMU Basis training 4 dagen

Inclusief machine: 4400,- euro (incl starterskit t.w.v. 500,-)

Exclusief machine: 2400,- euro (incl starterskit t.w.v. 500,-)

*Kosten zijn exclusief BTW

Er is geen specifieke vooropleiding nodig om deze training te volgen maar ervaring met brow shaping en henna brows is een pré. Mocht u hier nog geen ervaring in hebben adviseren wij uw om een advanced of allround training Henna Brows te volgen bij Lash eXtend.

BETALEN IN TERMIJNEN

Als u kiest voor betalen in termijnen, sturen wij u automatisch door naar het automatisch incasso bureau waar wij mee samenwerken.

Kort nadat u uw trainingsbevestiging heeft ontvangen, ontvangt u per e-mail of post een rekeningoverzicht. Op het rekeningoverzicht staan o.a. het totaal te betalen bedrag en het minimaal te betalen termijnbedrag. Vervolgens betaalt u elke maand minimaal het minimaal te betalen termijnbedrag.

Op de online inschrijving gelden onze algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

‘’impressie van ons hoofdkantoor? klik hier!’

GGD GOEDKEURING

Om deze training te volgen hoeft u nog niet in het bezig te zijn van een GGD-goedkeuring. Om de ‘’Ombre powder brows’’ behandeling te kunnen uitvoeren in uw salon dient u wel een GGD-goedkeuring te bezitten.

SPMU Couture producten bevatten alle juiste Europese certificaten en goedkeuring. Om ervoor te zorgen dat u uw GGD-keuring goed doorloopt zullen wij u in de training hierover voldoende informeren. Wij werken op onze beide locaties volgens de hygiëne voorschriften en-richtlijnen van de GGD.


Advanced
SPMU Masterclass training 1 dag

Deze 1 daagse training is geschikt voor de al gevorderde en gecertificeerde Permanent Make-up artiest. Er dient al ervaring te zijn met alle basis facetten van het Permanente Make-up vak. Deze training wordt altijd aangepast vanuit de leerwensen en -noden van onze cursisten. Ook zullen er tips en trucs worden gedeeld om uw resultaten perfecter te krijgen én behandelingen sneller te doen laten verlopen. In deze training staat persoonlijke begeleiding en aandacht centraal.

Dagindeling

De trainingsdag zal duren van 9.00 tot 17.00 uur. Aan het begin van de trainingsdag ontvangt u een theorieboek. Tijdens de trainingsdag verzorgen wij een uitgebreide lunch.
Wij bieden uw de mogelijkheid om op de trainingsdag producten in onze showroom aan te schaffen.

Kosten training

De SPMU masterclass training is inclusief starterspakket t.w.v. 204.50 euro.

Beauty box
2 pigmenten
Razors
Pre draw potlood
Pigment spons ringen
Aftercare formulieren
Intake formulieren
Brow mapping thread (gepigmenteerd)
Brow measuring stickers

Deze training bedraagt:

999,- euro*

*Kosten zijn exclusief BTW

BETALEN IN MEERDERE TERMIJNEN

Als u kiest voor betalen in termijnen, sturen wij u automatisch door naar het automatisch incasso bureau waar wij mee samenwerken.

Kort nadat u uw trainingsbevestiging heeft ontvangen, ontvangt u per e-mail of post een rekeningoverzicht. Op het rekeningoverzicht staan o.a. het totaal te betalen bedrag en het minimaal te betalen termijnbedrag. Vervolgens betaalt u elke maand minimaal het minimaal te betalen termijnbedrag.

Op de online inschrijving gelden onze algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

Book now