Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

spmu couture allround lips training

SPMU Couture is een merk dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Semi Permanente make-up. Al onze trainingen worden van zowel beginner- tot masterniveau aangeboden. Ze worden gegeven door professionele, internationaal getrainde en vakbekwame trainsters die jarenlange werkervaring hebben in deze industrie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij optimaal inzicht gekregen in de verschillende PMU technieken, werkwijzen, en producten. Samen met ons team hebben wij een professioneel assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten en trainingen ontwikkelt.

Wij streven als merk naar de hoogste standaards, kwaliteit en service! Meer informatie over ons productaanbod, trainingen en meer vindt u hieronder.

Book now

de werkwijzen

Semi permanente make-up of SPMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt in combinatie met een speciaal PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Qua techniek lijkt het op een tatoeage echter is het doel en zijn de producten van deze behandeling anders. Een tatoeage wordt namelijk in een diepere huidlaag gezet en is daardoor permanent. Semi permanente make-up is een veilige manier om je wenkbrauwen, ogen of lippen te verfraaien. Wij werken met professionele, EU-gecertificeerde producten. Onze pigmenten zijn speciaal ontworpen voor het gezicht. Ze bevatten geen toegevoegde geur- of verzachtende middelen.

DE TECHNIEK

Lippen zijn net zoals bij wenkbrauwen, een belangrijk en prominent onderdeel van het gezicht en bepalen mede hierdoor je uitstraling. Lippigmentatie is een semipermanente make up techniek waarbij er op een subtiele wijze wordt gepigmenteerd met een machinale steriele naald. Hierdoor kan je zonder het gebruik van lipfillers optisch meer volume creëren, de lip lijn zichtbaarder maken en/of is er een mogelijkheid tot het (volledig) inkleuren van de lip voor een egale, frisse uitstraling.

BETALEN IN MEERDERE TERMIJNEN

Als u kiest voor betalen in termijnen, sturen wij u automatisch door naar het automatisch incasso bureau waar wij mee samenwerken. Kort nadat u uw trainingsbevestiging heeft ontvangen, ontvangt u per e-mail of post een rekeningoverzicht. Op het rekeningoverzicht staan o.a. het totaal te betalen bedrag en het minimaal te betalen termijnbedrag. Vervolgens betaalt u elke maand minimaal het minimaal te betalen termijnbedrag.

Op de online inschrijving gelden onze algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

Allround
SPMU Couture Allround Lips training (3-dagen)
Deze 3 daagse training is een perfecte aanvulling voor in uw salon. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en kennis. U krijgt les van onze professionele, vakbekwame trainster die over voldoende ervaring en kennis beschikken. Tijdens de training leert u de basis facetten van het vak. Het theoriegedeelte komt uitgebreid aanbod in onze trainingen. Naast de theoretische gedeeltes zullen er ook demo’s gegeven worden en bieden wij u de mogelijkheid om in de praktijk op een model te werken onder begeleiding van onze trainsters. Tijdens alle trainingsdagen verzorgen wij een uitgebreide lunch.

Dagindeling

Dag 1
Wij zullen ons de eerste dag in de ochtend vooral bezighouden met het theoretische gedeelte. Hier komen o.a. de volgende onderwerpen aanbod:

In de middag zullen er praktijk onderdelen aanbod komen. Deze praktijk onderdelen bestaan uit: In de diepte ”pigmenten”, lip mapping, het oefenen op een siliconen oefenhuid en het tussendoor bekijken van een demo model die wordt gegeven door één van onze trainsters.

Dag 2
Op dag 2 werken wij in de ochtend nog op onze siliconen oefenhuiden. Na de lunch bespreken wij nog eventuele vragen, opmerkingen en problemen voorafgaand aan het behandelen van de modellen. Voor deze dag is er één model nodig. U dient zelf voor dit model te zorgen. In de bevestigingsmail zal beschreven staan om welke tijd het model aanwezig dient te zijn op de locatie.
In dit praktijkgedeelte staat persoonlijke aandacht, ondersteuning en begeleiding centraal. Onze trainsters zorgen ervoor dat iedere cursist apart en voldoende begeleid word.

Dag 3
SPMU Couture staat voor kwaliteit en laat hun cursisten daarom nog een extra model behandelen op de laatste, derde dag. Extra begeleiding en ondersteuning staat weer centraal op deze dag, Tevens wordt ook het officiële SPMU Couture certificaat uitgereikt in de middag.

Wij bieden uw de mogelijkheid om op de training dag producten in onze showroom aan te schaffen.

STARTERKIT

De training wordt inclusief starterspakket aangeboden. De SPMU Machine kan optioneel bij het pakket worden aangeschaft. Aan het begin van de eerste training dag ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor het uitoefenen van de behandeling. Wij bieden uw ook de mogelijkheid om op de trainingsdagen producten in onze showroom aan te schaffen met korting.

Kosten training

4200,-*
*Kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterspakket en machine

TRAINING ZONDER MACHINE

Bij onze basis training zit het basis starterspakket t.w.v. 500,- euro en het SPMU Couture Fine Line machine inbegrepen. Tijdens de training komt de machine uitgebreid aan bod. Ook word deze inclusief uitgebreide handleiding geleverd.

Indien je al een gecertificeerde machine in je bezit hebt, is het mogelijk om de training zonder machine aan te kopen. Neem hiervoor contact met ons op: training@lashextend.nl

AANMELDEN VOOR DE TRAINING

Inschrijven kan via onze boekingspagina. Hier vindt u tevens alle beschikbare data voor de komende maanden. Zodra u een bevestiging van uw training reservering heeft ontvangen via e-mail, hebben wij een definitieve plaats voor u ingeboekt.

Book now