Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

shop & learn – Lash extend Product training

Wist u dat wij in totaal zo’n 800 kwalitatief hoogwaardige producten in ons assortiment hebben?
Al deze unieke producten hebben ieder hun eigen functie, doel en gebruiksaanwijzing.

Niet meer voor verrassingen willen staan? En u 100% vertrouwt willen voelen met het gehele Lash eXtend assortiment?
Deze ”Shop & Learn – Lash eXtend  product training” sluit hier perfect bij aan!

Book now

In de ”Shop & Learn” product training duiken wij op een educatieve en interactieve manier in het gehele Lash eXtend assortiment. Onderwerpen zoals; Wat is het, hoe werkt het en hoeveel kost het, zijn voorbeeld vragen die wij bij ieder product zullen beantwoorden. Naast dat u na het volgen van deze training uw klanten nog beter (aftercare) advies kunt geven, biedt deze training ook zeker de gelegenheid voor het upgraden van uw eigen vaardigheden, kennis en het wellicht veranderen van uw oude gewoonten/product routine. In deze training zullen zowel onze wimper als wenkbrauw producten aanbod komen. Ook worden er diverse mini demonstraties gegeven naar behoefte en wens van de groep.

”Nieuwsgierig? Maar nog niet bekend met het Lash eXtend assortiment? Wij verwelkomen u graag!”

impressie van ons hoofdkantoor? klik hier!

BETALEN IN MEERDERE TERMIJNEN

Als u kiest voor betalen in termijnen, sturen wij u automatisch door naar het automatisch incasso bureau waar wij mee samenwerken. Kort nadat u uw trainingsbevestiging heeft ontvangen, ontvangt u per e-mail of post een rekeningoverzicht. Op het rekeningoverzicht staan o.a. het totaal te betalen bedrag en het minimaal te betalen termijnbedrag. Vervolgens betaalt u elke maand minimaal het minimaal te betalen termijnbedrag.

Op de online inschrijving gelden onze algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

dagindeling

Deze exclusieve training wordt ongeveer één keer in de maand op onze hoofd locatie in Bunschoten-Spakenburg gegeven. De training duurt van 9.00 tot 17.00 uur en in de middag verzorgen wij ook een lunch.

Aan het einde van de trainingsdag is er voldoende gelegenheid om Lash eXtend producten in te kopen. U krijgt op deze dag maar liefst 20% korting op ons gehele assortiment. Na afloop ontvangt u bij besteding van €150 euro aan producten in onze showroom een gratis goodiebag t.w.v. €75,-.

Aanmelden voor de training

Inschrijven kan via onze boekingspagina. Hier vindt u tevens alle beschikbare data voor de komende maanden. Zodra u een bevestiging van uw training reservering heeft ontvangen via e-mail, hebben wij een definitieve plaats voor u ingeboekt.

Op de online inschrijving gelden algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

Book now