Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

PICTURE PERFECT BROW MAKE-UP WORKSHOP

Take your Brow skills to the next level! Leer tijdens deze workshop ‘Picture Perfect’ wenkbrauwen te maken!
Altijd al willen weten hoe u de perfecte wenkbrauw creëert met behulp van make-up? En wilt u de geheimen weten van de perfecte foto? Breng dan uw Brow behandelingen naar een hoger niveau door het volgen van deze nieuwe workshop! Er wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van het Britse merk Buff Browz!

dagindeling

De workshop duurt ca. 3 uur en bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel waarvoor u 1 model nodig heeft. Tijdens het theoriegedeelte van de workshop krijgt u meer informatie over de Buff Browz wenkbrauw producten en hun werking. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op het maken van het perfecte beeldmateriaal, o.a. voor social media doeleinden. Tenslotte krijgt u een aantal sales tips, waarbij u leert hoe u de producten in uw salon kunt verkopen aan uw klanten.

Tijdens het praktijk gedeelte zullen de wenkbrauwen van uw model worden geshaped met wax en worden geverfd. De focus ligt hierbij vooral op het aanbrengen van de Buff Browz make-up en het maken van de perfecte resultaat-foto’s.
Let op! Deze training is alleen bedoeld voor ervaren wenkbrauwstylistes die de nodige kennis en ervaring hebben opgedaan met het shapen van wenkbrauwen door middel van waxen, knippen en verven (met normale- en/of henna verf!).

in het kort

*Gratis training bij aanschaf van de Buff Browz kit

Deze workshop is GRATIS bij aanschaf van het Buff Browz Make-up Starterspakket. In het starterspakket zit alles wat u nodig heeft voor het afwerken van de wenkbrauwen na iedere wenkbrauw behandeling:

De waarde en prijs van het starterspakket is € 163,80 excl. 21% BTW. Het pakket bevat zowel salonproducten als verkoopproducten voor de consument.

Book now