Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

Perfectie training Russian volume

Bent u al een gecertificeerd wimperstylist (basis Russian volume techniek) met aantoonbare werkervaring dan kunt u bij ons de perfectie training volgen. Tijdens de perfectie training leert u alle tips & trucs voor het perfect plaatsen van Wimperextensions.
Bent u nog onzeker in uw vak dan is deze training zeker aan te raden!

IMPRESSIE VAN ONS HOOFDKANTOOR? KLIK HIER!

Wat wordt er behandeld in deze training?

De perfectie training wordt altijd aangepast vanuit de leerwensen en -noden van de cursisten.

De training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 5 cursisten zodat er voldoende tijd is voor alle vragen en het oefenen op een model. Er wordt tijdens de training gewerkt met de producten van Lash eXtend.
Voor deze training dient u zelf voor een model te zorgen.

DAGINDELING

De training zal duren van 9.00 – 15.00 uur
*In deze training zit ook een klein starterspakket bijgevoegd t.w.v. €50,- euro. (Inhoud: 2 wimpertrays, gouden tweezer, Zone mapping stickers)
*Je dient je eigen tweezers mee te nemen

lash extend = voordeel

 Ontvang nu bij het boeken van een nieuwe wimper en/of wenkbrauw training een kortingsvoucher t.w.v. €75,- euro om te besteden op je volgende (vervolg) training.

BLIJVEN LEREN EN ONTWIKKELEN IS DE SLEUTEL NAAR SUCCES!

We leven in een tijd waarin we onderhevig zijn aan veranderingen. Organisaties zijn constant in beweging. Jezelf goed zichtbaar blijven behouden in de verzadigde markt waarin wij ons bevinden is niet alleen wegens onze huidige pandemie situatie belangrijk maar dient altijd een onderdeel te zijn van jou bedrijfsvoering.

‘’Hoe doe je dat?’’ Blijf je constant verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technieken in de branche. School je van tijd tot tijd bij om onderscheid op de markt te maken en zo vernieuwend te blijven voor je klanten om te voorkomen dat ze op zoek gaan naar een salon die zich wel innoveert en nieuwe behandelingen aanbied.

ONTVANG NU NOG MEER VOORDEEL EN EXTRA’S BIJ HET BOEKEN VAN EEN TRAINING!

Wij stimuleren graag jouw zelfontwikkeling en bieden daarom onze studenten bij het boeken van een nieuwe wimper of wenkbrauw training op één van onze Lash eXtend locaties een kortingsvoucher van maar liefst €75,- euro korting aan om te besteden op je volgende (vervolg)training.

Let’s grow, support and learn together!

De prijs voor deze cursus is €249- exclusief BTW. Het is ook mogelijk om de training in 2 termijnen te betalen. Deze prijs is inclusief de kortingsvoucher.

AANMELDEN VOOR DE TRAINING

Inschrijven kan via onze boekingspagina. Hier vindt u tevens alle beschikbare data voor de komende maanden. Zodra u een bevestiging van uw training reservering heeft ontvangen via e-mail, hebben wij een definitieve plaats voor u ingeboekt.

Op de online inschrijving gelden algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

Book now

Wil je nog meer dan alleen je vaardigheden perfectioneren maar juist je skills upgrade op wedstrijd niveau met Mega volume dan is de Advanced Volume training zeker iets voor jou!