Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Perfectie training Russian volume

Bent u al een gecertificeerd wimperstylist (basis Russian volume techniek) met aantoonbare werkervaring dan kunt u bij ons de perfectie training volgen.Tijdens de perfectie training leert u alle tips & trucs voor het perfect plaatsen van wimperextensions. Bent u nog onzeker in uw vak dan is deze training zeker aan te raden!

Wat wordt er behandeld in deze training?

De perfectie training wordt altijd aangepast vanuit de leerwensen en -noden van de cursisten.

De training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 5 cursisten zodat er voldoende tijd is voor alle vragen en het oefenen op een model. Voor deze training dient u zelf voor een model te zorgen. Er wordt tijdens de training gewerkt met de producten van Lash eXtend.

DAGINDELING

De training zal duren van 9.00 – 15.00 uur
*In deze training zit ook een klein starterspakket bijgevoegd t.w.v. €50,- euro. (Inhoud: 2 wimpertrays, gouden tweezer, Zone mapping stickers)
*Je dient je eigen tweezers mee te nemen

Aan het eind van deze dag is er uiteraard voldoende gelegenheid om extra Lash eXtend producten in te kopen met 15% korting.
De prijs voor deze cursus is €199,95- exclusief BTW. Het is ook mogelijk om de training in 2 termijnen te betalen.

Book now

Wil je nog meer dan alleen je vaardigheden perfectioneren maar juist je skills upgrade op wedstrijd niveau met Mega volume dan is de Advanced Volume training zeker iets voor jou!