Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

volg een volledige online training of ga voor de losse refresh your skills modules!

Lash eXtend biedt naast onze professionele fysieke trainingen ook diverse online training mogelijkheden aan op het gebied van wimpers en/of wenkbrauwen. Kies ervoor om je gehele training online te volgen en een online certificaat te behalen, volg je training gedeeltelijk online en plan je praktijk les later in of kies voor onze korte training modules om je eigen werk te perfectioneren!

Volledige online training

Bij deze optie bieden wij de mogelijkheid om een gehele training online te volgen. De training zal in twee aparte video’s (theorie en praktijk gedeelte) worden verstuurd via de mail. Je staat hierna vrij om te kiezen wanneer je de video’s gaat bekijken. Ze zijn op ieder gewenst moment terug te kijken.

Deze optie is beschikbaar voor de onderstaande trainingen:

Opleiding wimper extensions
Basis training Russian Volume
Allround Brow Art Training
Advanced Brow Art Training
LLX Lash Lifting training
BLX Brow Lifting training

Wat betreft het starterspakket?

Bij volledige betaling van de training zullen wij het theorieboek en het betaalde starterspakket naar het geregistreerde account adres versturen. De inhoud van het starterspakket staat hier genoteerd.

Hoe behaal ik een certificaat?

Het certificaat kan worden behaald door een reeks (aan eisen gestelde) foto’s naar ons door te sturen. Aan de hand van de ontvangen foto’s zullen wij het specifieke ‘’Online trainingscertificaat’’ uitreiken.

Hoe kan ik deze training boeken?

Klik hier!

Gedeeltelijk online training

Bij deze optie zal de ‘’theorie video’’ van de ingeboekte training bij betaling van de training worden verstuurd. Naast het verzenden van de video zal er ook een datum worden ingepland om het praktijk gedeelte van de training op onze hoofd locatie te komen volgen.

Deze optie is beschikbaar voor de onderstaande trainingen:

Opleiding wimper extensions
Basis training Russian Volume
Allround Brow Art Training
Advanced Brow Art Training
LLX Lash Lifting training
BLX Brow Lifting training

Wat betreft het starterspakket?

Bij volledige betaling van de training is het mogelijk om het theorieboek en het betaalde starterspakket al bij voorbaat te ontvangen.

Let op! Wij adviseren niet om het pakket zonder enige kennis te gebruiken. Indien wij geen extra opmerking m.b.t. het eerder ontvangen van het starterspakket hebben ontvangen, zal deze automatisch op het ingeplande praktijkgedeelte voor de klant klaarstaan.

Hoe behaal ik het certificaat?

Na het volgen van het praktijkgedeelte zal er een examen datum worden ingepland. Op deze dag zal er een door jou behandeld model worden beoordeeld waarna het certificaat zal worden uitgereikt.
Dit certificaat betreft een officieel geregistreerd uitgifte nummer en verschilt dus van het ‘’online certificaat’’.

Hoe kan ik deze training boeken?

Klik hier!

Refresh your skills – losse modules

De “Refresh your skills” modules zijn speciaal ontwikkeld voor jou, de lash artist, die zijn/haar skills wilt uitbreiden of verbeteren. Per training worden er verschillende technieken behandeld door te laten zien hoe je je skills kunt perfectioneren om de behandeling voor jezelf, maar ook voor je klant zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Deze pagina staat niet stil! Er worden dagelijks nieuwe modules gecreëerd en toegevoegd aan deze pagina zodat er telkens weer nieuwe dingen te leren zijn. Of je nu een beginnende of gevorderde lash artist bent, er zijn modules voor ieder niveau.

Bekijk hier alle modules