Gratis verzending boven de € 50,-

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

NEW! Avondtrainingen bij Lash eXtend

Ga ook aan de slag als wimperstyliste en begin voor jezelf in de beautybranche of voeg iets toe aan de bestaande dienstverlening van jouw beauty-salon. Volg één van de bekende en hoog aangeschreven opleidingen van Lash eXtend. Lash eXtend is al vanaf 2010 actief in producten en opleidingen voor wimperextensions. Nationaal en internationaal, het nummer 1 merk in wimper- en wenkbrauwstyling!

Nieuw, uniek en als eerste in Nederland: Lash eXtend-avondopleiding!

Zit jouw beautysalon overdag ook helemaal vol met klanten? Gelukkig en goed om te horen. Helaas blijft er dan weinig over voor het volgen van nieuwe opleidingen. Als je voorop wilt blijven lopen in je vak, of wanneer je op zoek bent naar uitbreiding van je dienstverlening in de salon, is het toch heel belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Overdag geen tijd, maar je wilt toch een opleiding volgen? Lash eXtend biedt nu als eerste en enige in Nederland ook een avondopleiding aan!

Drie nieuwe wimperextensions-avondopleidingen
Vanaf 1 februari 2018 zijn er in het nieuwe en hypermoderne trainingscentrum van Lash eXtend drie verschillende avondopleidingen te volgen. Onderstaand treft u alle informatie aan:

Lash lifting: duur 1 avond

Wilt u zich nog meer verdiepen in het wimpervak naast alleen het plaatsen van wimperextensions? Deze behandeling is een ideale aanvulling voor in uw salon als u werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidsspecialiste.
Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
Let op de Lash lifting by Lash eXtend is anders dan de standaard behandeling wimperpermanent. Bij onze techniek worden geen rolletjes gebruikt. De behandeling is dus pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.

“One by one”-basisopleiding wimperextensions: duur 3 avonden

De opleiding wimperextensions van Lash eXtend is de basis voor een succesvolle wimperstylist! Tijdens deze opleiding komen niet alleen theoretische kennis en plaatsingtechnieken voor wimperextensions aan bod maar ook salonmanagement om een succesvolle wimperextensionsalon op te starten. Tijdens de cursus wordt de haartje voor haartje techniek geleerd. Dit zijn individuele wimperextensions die 1 voor 1 op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Na het volgen van de training kunt u het plaatsen van wimperextensions ook als extra service aanbieden in uw bestaande salon. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

Beschikbare datums: Nog geen data’s beschikbaar
Tijden:
18.30 – 21.30 uur
Dagen: Tussen iedere trainingsdag zit één week

“Russian Volume”: duur 2 avonden

Bent u een ervaren wimperstylist en wilt u zich nog meer specialiseren in het wimpervak en u onderscheiden van de concurrenten?
De masterclass Russian volume oftwel “volume lashes” is een innoverende techniek. Tijdens de Masterclass leer je nog meer volume te creeeren met 4 verschillende technieken. Met deze nieuwe technieken wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Lash eXtend assortiment. Deze masterclass is uitsluitend voor ervaren wimperstylistes. Voor de toelating dient u aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist te hebben. De masterclass bestaat uit 1 intensieve dag waar de 2D tm 6D lashes (4 technieken) worden behandeld. Uiteraard leert u ook verschillende creaties te maken en de refill behandelingen die hier bij horen. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

Beschikbare datums: Nog geen data’s beschikbaar
Dagen: Totaal 2 dagen. Tussen iedere trainingsdag zit één week
Tijden: 18.30 – 21.30 uur

Schrijf je in voor een avondtraining via: training@lashextend.nl

1