3 Day Internationale Microblading training by 22 institute

”22 Institute. A touch of art”

22 Microblading Institute, onder leiding van Tatjana Damjanovic, is blij en vereerd om je welkom te heten in de fascinerende wereld van microblading in Nederland. Wij zullen onze expertise demonstreren via onze deskundige microblading trainingen.

Stel je een wereld voor gevuld met schoonheid en bedenk dat je zelf die schoonheid kunt creëren. Dat is de doelstelling van 22 Institute en Tatjana Damjanovic.

Op basis van jarenlange ervaring en het nastreven van perfectie kunnen we zeggen dat we onze methode tot de hoogste standaard hebben geperfectioneerd. Talloze tevreden en terugkerende klanten bewijzen het succes van onze behandeling, in Slovenië en over de hele wereld. 22 Institute volgt wereldwijde microblading trends op de voet en blijft voortdurend innoveren. Al onze diensten worden met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd door Tatjana en haar professionele team.

Wij zien er naar uit om je vakkennis en skills uit te breiden, zowel voor je eigen succes en ontwikkeling, als voor de tevredenheid van je klanten!

Scroll naar onder voor meer informatie.

Book now

Wat is microblading?

De Microblading methode (semi-permanent) is een geavanceerde techniek en is een manier voor het handmatig tekenen van haar met een 100% natuurlijke look, gebruikmakend van flexibele micro-mesjes. Het pigment wordt hiermee zeer ondiep in de huid aangebracht en blijft daar voor een periode tot ongeveer een jaar zitten. Hierna adviseren we een jaarlijkse retouch behandeling.

WAAROM kiezen voor MICROBLADING?

–      Je bent ontevreden met de huidige vorm en groei van jou wenkbrauwen

–      Je bevat geen eigen haren meer (bijv. door oorzaak chemotherapie of Alopecia)

–      Omdat je perfecte wenkbrauwen wilt zonder gedoe

–      Omdat je een 100% natuurlijke en veilige manier zoekt voor semi permanente wenkbrauwen

ERVARING ONTMOET KWALITEIT

22 institute is een van de grootste en meest ervaren microblading academies ter wereld. Hun gekwalificeerde en uiterst vaardige trainers zullen je bijstaan met hun professionaliteit en grote vakkennis.
Zij hebben de afgelopen tijd al minimaal 3000 cursisten wereldwijd opgeleid. Hun belangrijkste doel de afgelopen jaren is altijd geweest om hun mensen goed op de leiden, de microblading behandeling verder te ontwikkelen, kwaliteitsproducten te leveren (ondersteund door CE certificaten) en de band met partner Lash eXtend verder uit te bouwen.

Alle kwaliteitsproducten (CE gecertificeerd en hypoallergeen) die we daarbij gebruiken zijn voor je beschikbaar en kunnen op de webshop van Lash eXtend besteld worden.
De training duurt 3 dagen. Je krijgt daarbij persoonlijke aandacht, ongeacht het aantal cursisten, waarbij je een schat aan kennis en zelfvertrouwen op zult doen. Alle materialen die je nodig hebt zijn beschikbaar en na de training ontvang je een officieel certificaat van deelname.

In de periode na de training houden we contact. (Alles wat je hoeft te doen is ons foto’s te sturen van je werk en we zullen die dan graag voor je bekijken en eventueel van commentaar voorzien).
Wij zullen onze ervaringen met je uitwisselen en je informeren over nieuws met betrekking tot de microblading branche.

“Kennis is macht.” – Francis Bacon

3-DAAGSE MICROBLADING TRAINING

De 3-daagse microblading training is het meest uitgebreide, unieke en inzicht verschaffende training programma m.b.t. microblading. Het programma is samengesteld door de 22 Institute Master trainers om cursisten te helpen om de beste te worden en hun artistieke vaardigheden volledig te ontwikkelen.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je aan het eind van de training over alle kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen beschikt die je nodig zult hebben.

Wij zijn van mening dat 3 dagen van volledige aandacht voor Microblading noodzakelijk is om je kennis op voldoende hoog peil te brengen. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten deze training dusdanig samen te stellen dat we de belofte kunnen nakomen om van elke cursist een microblading artist te maken. Daarbij zal je niet alleen een hoop plezier beleven aan je werk, maar ook je klanten de mooiste wenkbrauwen kunnen geven.

Het krijgen van nieuwe vaardigheden vergt altijd een bepaalde hoeveelheid tijd. Ondanks het feit dat de training 3 dagen duurt vereist het echt goed worden in de Microblading behandeling maanden van training en zo veel mogelijk oefenen. Zelfs na jaren van oefening is er nog steeds ruimte voor verbetering.Wij zetten persoonlijk aandacht voorop bij al onze trainingen. Dus ook de microblading! 1:1.

Dagindeling

Het theoretische deel van de training focust zich voornamelijk op huidproblemen die je zou kunnen tegenkomen tijdens de behandeling. Je krijgt informatie over hoe je de pigmenten gebruikt en de verschillende ondertonen en kleuren, huidverzorging na de behandeling, symmetrische wenkbrauwvormen enzovoort.

Het praktische deel is een combinatie van het oefenen op een oefenhuid tijdens de tweede dag en op een echt model tijdens de derde dag. Op deze manier wordt elke cursist in staat gesteld te leren van zijn/haar fouten. De begeleidende master trainer geeft je hierbij voortdurend advies en tips om de vaardigheden die je al hebt opgedaan steeds verder te verbeteren.

Een van de essentiële punten tijdens de microblading training is zo ook dat elke cursist zorgvuldig aandacht dient te besteden aan hygiene. Alle procedures dienen te worden gevolgd zoals geïnstrueerd door de masters.

Wat bieden wij jou?

Je leert alles wat nodig is om succesvol de microblading methode toe te kunnen passen

Je ontvangt de kwaliteitsopleiding waar je voor betaald

Wij leren je exclusieve 22 Institute technieken om perfecte resultaten te behalen en je te onderscheiden van andere microblading salons

Persoonlijke aandacht. Je krijgt individuele aandacht ongeacht het aantal cursisten

Je krijgt les van 22 institute master trainsters die al 18 jaar ervaring hebben in het vak

Wij werken met betaalbare en CE gecertificeerde producten

Doorlopende ondersteuning na de training

Kosten en starterskit

De prijs voor de 3 daagse microblading training bedraagt: 1800,- euro exclusief btw.
In deze prijs zit uitgebreid starterspakket t.w.v. 550.- euro.

PROFESSIONAL KIT:

•       5x Pigmenten
•       1x ALLinONE After Care cream
•       100x Micro Blades (verschillende typen blades )
•       2x Potlood
•       2x Micro Tool
•       3x Oefen huid
•       1x Caliper
•       2x Lineaal
•       1x Schaar
•       1x Tweezers
•       Cursushandleiding

“Jouw werk is een afspiegeling van onze professionaliteit.”

22 INTERNATIONAL MICROBLADING INSTITUTE

1-DAAGSE MICROBLADING TRAINING

Dit is een training voor professionals. Heb je al enige ervaring op het gebied van Microblading? Of heb je elders een training gevolgd en wil je getraind worden door 1 van onze master trainers uit Slovenië? Schrijf je dan nu in voor deze unieke 1-daagse top cursus om je kennis en vaardigheden een boost te geven. Inschrijven is eenvoudig. De 1-daagse intensieve Professional Microblading-cursus, ontwikkeld door Microblading ster en oprichter van het 22 Institute – Tatjana Damjanović, zal je kennis over Microblading vergroten en verdiepen. Tatjana en haar team van professionele trainers zullen hun ervaringen en kennis delen die ze hebben opgedaan gedurende meer dan tien jaar werken in het veld. Het professionele cursusprogramma is geavanceerd en vereist eerdere kennis van standaard microbladeringsmethoden.
Enkele onderwerpen die worden behandeld op de professional training:

– The IONIC technique
– Shading technique
– The Ombre look
– Introduction to NEW blades
– Introduction of our products
– Exchange of experiences and discussion
– Case solving

Klik op de “Book Now” button hierboven en kies voor de Training voor Professionals.

         

©2018 Lash eXtend | Algemene voorwaarden | Disclaimer & gebruiksvoorwaarden | Privacy & AVG/GDPR | KvK: 66391261 | BTW/VAT/TVA: NL856529916B01 | BTW/TVA BE0563353531