Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

MEER INFO COVID-19 MAATREGELEN? ZIE ONDERAAN DEZE PAGINA

Basis training Russian Volume

Bent u een ervaren wimperstylist en wilt u zich nog meer specialiseren in het wimpervak en u onderscheiden van de concurrenten?

De masterclass Russian volume oftwel “volume lashes” is een innoverende techniek. Tijdens de Masterclass leer je nog meer volume te creeeren met 4 verschillende technieken. Met deze nieuwe technieken wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Lash eXtend assortiment. Deze masterclass is uitsluitend voor ervaren wimperstylistes. Voor de toelating dient u aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist te hebben. De masterclass bestaat uit 1 intensieve dag waar de 2D tm 6D lashes (4 technieken) worden behandeld. Uiteraard leert u ook verschillende creaties te maken en de refill behandelingen die hier bij horen.

scroll voor meer informatie over de basis training russian volume naar beneden

De Masterclass is van 9.00 tot 15.30 uur

Inhoud starterskit:

  • Beautybox
  • Theorieboek
  • Lash eXtreme bond
  • Lash eXtreme gel remover
  • Tweezers 2 x
  • Lash eXtend 3D lashes 3 trays

In overleg wordt er bepaald of u zelf voor een model dient te zorgen. De prijs voor de Masterclass 3D lashes is 250.- excl BTW. In dit trainingspakket zit een Lash eXtend 3D lashes starterspakket t.w.v. 115,- excl BTW (starterspakket silver).

COVID-19 MAATREGELEN:

Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid voor onze cursisten om deze training gedeeltelijk online te volgen d.m.v. een LIVE stream vanuit ons hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg. Het theoriegedeelte en een eventuele demonstratie zal via deze LIVE stream worden uitgevoerd.

Het praktijkgedeelte dien je te volgen op onze hoofdlocatie zodra het volgens de overheid weer toegestaan is.

Het boeken van deze training kan via onze webshop. Selecteer bovenaan: ”Online Live Stream Trainingen” en selecteer de training die je graag wilt volgen.
Na het betalen van deze training ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging met verdere details en informatie over de twee trainingsdagen.

Book now