Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Basis training Russian Volume

Bent u een ervaren wimperstylist en wilt u zich nog meer specialiseren in het wimpervak en u onderscheiden van de concurrenten?

Russian volume techniek

De Russian volume oftwel “volume lashes” is een innoverende techniek. Tijdens deze basis training leer je nog meer volume te creëren met 3 verschillende technieken. Met deze nieuwe technieken wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Lash eXtend assortiment. Deze training is uitsluitend geschikt voor ervaren wimperstylistes. Voor de toelating dient u aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist te hebben. De training bestaat uit 1 intensieve dag waar de 2D tm 6D lashes (3 technieken) worden behandeld.

Bij Lash eXtend wordt u getraind door internationaal getrainde, vakbekwame, award winnende wimperstylistes die jarenlange werkervaring hebben. 

impressie van ons hoofdkantoor? klik hier!

Dagindeling

Deze ééndaagse training duurt van 9.00 uur tot 16.00 uur en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Het volledige programma is als volgt:

U dient voor deze training zelf een model te verzorgen.

starterskit

Aan het begin van de trainingsdag ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor de cursus en om een begin te maken met het plaatsen van de eerste nieuwe sets in uw salon. U bent dus niet verplicht om extra producten af te nemen. Aan het eind van beide trainingsdagen is er uiteraard wel voldoende gelegenheid om extra Lash eXtend producten in te kopen. (inclusief 15% korting)

Inhoud starterskit

  • Beautybox
  • Theorieboek
  • Lash eXtend volume bond
  • Lash eXtend gel remover
  • Tweezers 2 x
  • Wimperextensions trays 3 x

De prijs voor de Basis Russian Volume training is 250.- excl BTW. In dit trainingspakket zit een Lash eXtend starterspakket t.w.v. 110.65,- excl BTW. Het is mogelijk om de training in 2 termijnen te betalen.

Book now