Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

Basis training Russian Volume

Bent u een ervaren wimperstylist en wilt u zich nog meer specialiseren in het wimpervak en u onderscheiden van de concurrenten?

Russian volume techniek

De Russian volume oftewel “volume lashes” is een innoverende techniek. Tijdens deze basis training leer je nog meer volume te creëren met 3 verschillende technieken. Met deze nieuwe technieken wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Lash eXtend assortiment. Deze training is uitsluitend geschikt voor ervaren wimperstylistes. Voor de toelating dient u aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist te hebben. De training bestaat uit 1 intensieve dag waar de 2D t/m 6D lashes (3 technieken) worden behandeld.

Bij Lash eXtend wordt u getraind door internationaal getrainde, vakbekwame, award winnende wimperstylistes die jarenlange werkervaring hebben. 

IMPRESSIE VAN ONS HOOFDKANTOOR? KLIK HIER!

Dagindeling

Deze eendaagse training duurt van 9.00 uur tot 16.00 uur en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Het volledige programma is als volgt:

U dient voor deze training zelf een model te verzorgen.

starterskit

Aan het begin van de training dag ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor de cursus en om een begin te maken met het plaatsen van de eerste nieuwe sets in uw salon. U bent dus niet verplicht om extra producten af te nemen. Aan het eind van beide trainingsdagen is er uiteraard wel voldoende gelegenheid om extra Lash eXtend producten in te kopen. (inclusief 15% korting)

Inhoud starterskit (zie foto)

  • Beautybox
  • Theorieboek
  • Lash eXtend volume bond
  • Lash eXtend gel remover
  • Tweezers 2 x
  • Wimperextensions trays 3 x
*Klik op de foto om hem uit te vergroten*

lash extend = voordeel

 Ontvang nu bij het boeken van een nieuwe wimper en/of wenkbrauw training een kortingsvoucher t.w.v. €75,- euro om te besteden op je volgende (vervolg) training.

BLIJVEN LEREN EN ONTWIKKELEN IS DE SLEUTEL NAAR SUCCES!

We leven in een tijd waarin we onderhevig zijn aan veranderingen. Organisaties zijn constant in beweging. Jezelf goed zichtbaar blijven behouden in de verzadigde markt waarin wij ons bevinden is niet alleen wegens onze huidige pandemie situatie belangrijk maar dient altijd een onderdeel te zijn van jou bedrijfsvoering.

‘’Hoe doe je dat?’’ Blijf je constant verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technieken in de branche. School je van tijd tot tijd bij om onderscheid op de markt te maken en zo vernieuwend te blijven voor je klanten om te voorkomen dat ze op zoek gaan naar een salon die zich wel innoveert en nieuwe behandelingen aanbied.

ONTVANG NU NOG MEER VOORDEEL EN EXTRA’S BIJ HET BOEKEN VAN EEN TRAINING!

Wij stimuleren graag jouw zelfontwikkeling en bieden daarom onze studenten bij het boeken van een nieuwe wimper of wenkbrauw training op één van onze Lash eXtend locaties een kortingsvoucher van maar liefst €75,- euro korting aan om te besteden op je volgende (vervolg)training.

Let’s grow, support and learn together!

Aanmelden voor DE TRAINING

Inschrijven kan via onze boekingspagina. Hier vindt u tevens alle beschikbare data voor de komende maanden. Zodra u een bevestiging van uw training reservering heeft ontvangen via e-mail, hebben wij een definitieve plaats voor u ingeboekt.

Op de online inschrijving gelden algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

De prijs voor de Basis Russian Volume training is 325.- excl BTW. In dit trainingspakket zit een Lash eXtend starterspakket t.w.v. 110.65,- excl BTW. Het is mogelijk om de training in 2 termijnen te betalen.

Book now