Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

Distributeurstraining op 3, 4 en 5 augustus 2018

Onze producten en trainingen zijn in steeds meer landen in de wereld te verkrijgen. De verkoop van producten en de bijbehorende trainingen verloopt via distributeurs; Lash eXtend zorgt ervoor dat al haar distributeurs 100% getraind en op de hoogte zijn van haar producten en technieken. Begin augustus komen de distributeurs uit Bosnië, Griekenland, USA en Spanje naar ons hoofdkantoor en trainingscentrum in Bunschoten.

 

Hier worden ze volledig getraind en laten we ze kennis maken met onze nieuwste technieken en producten. Dit doen we regelmatig met al onze distributeurs in de wereld. Op deze manier garandeert Lash eXtend haar bewezen kwaliteit “all-over-the-world”!

Lash eXtend Benelux-uitgever van Lash Inc. magazine!

Vanaf september zal de Benelux-uitgave van het toonaangevende vakblad Lash Inc. Magazine door Lash eXtend worden uitgeven. Lash Inc. Magazine is hét toonaangevende glossy vakblad voor de wimperbranche. Het eerste Benelux-nummer zal 14 september verschijnen. Alle relaties en klanten van Lash eXtend mogen foto’s van mooie wimperbehandelingen en de daarmee behaalde resultaten insturen. De plaatsing van deze foto’s is geheel gratis! Een uitstekende promotie van uw salon. Kijk hier voor alle informatie over het gratis plaatsen van uw productnieuws, voor abonnementen en voor het adverteren in Lash Inc. Magazine.

Welkom aan de nieuwe medewerkers bij Lash eXtend

In augustus verwelkomen we twee nieuwe medewerkers en zal Salina aan haar nieuwe uitdaging beginnen. Carlos Schoon begint als Operational Manager. Hij zal ervoor gaan zorgen dat alle processen binnen Lash eXtend goed georganiseerd zijn en blijven. De komst van Carlos is hard nodig want Lash eXtend groeit en groeit.

 

Die groei komt ook door het toenemend aantal klanten uit het buitenland. Daarom zijn we ook blij met de komst van Kathrien Bokkers zij zal zich met name gaan bezighouden met onze vele klanten uit Duitsland. Tenslotte Salina van Es: zij gaat zich meer richten op het internationaal jureren en het geven van (internationale) trainingen. Wij wensen Salina en onze nieuwe collega’s heel veel succes!

Beauty Trade Utrecht: 15, 16 en 17 september

Het is weer tijd voor de grootste Nederlandse beautybeurs: Beauty Trade Festival op 15, 16 en 17 september in de Jaarbeurs Utrecht. Vanzelfsprekend zijn we weer van de partij. Sterker nog, op deze beurs introduceren we onze geheel nieuwe stand die maar liefst 80 m2 groot is. Dat vieren we ook met aantal fantastische aanbiedingen die we speciaal voor Beauty Trade Festival hebben samengesteld. Houd ons dus goed in de gaten!

Mooie nieuwe producten in het Lash eXtend-assortiment

Lash eXtend brengt altijd weer nieuwe producten; dat ben je van ons gewend, dat zullen we blijven doen! Nieuw in ons assortiment is de precious line met een viertal producten: Express Lash Cleanser, Lash Drops, Lucky Fan en een nieuwe Primer. Mooie producten in een aansprekende kwalitatieve verpakking. Kijk hier voor alle productdetails en de nu geldende aanbiedingen.