Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Lash eXtend Training Certificaat

Wanneer u een training volgt bij Lash eXtend, dan bouwt u naast een hoeveelheid theoretische kennis ook een praktische set vaardigheden op waar u vanaf dat moment direct gebruik kunt maken.

Na het boeken van een Lash eXtend training:

Alles wat u tijdens de 1 of 2 dagen (afhankelijk van het type training) leerst staat tevens in een training handboek wat u meekrijgt na de training. Er is ook de mogelijkheid om na uw training losse online modules aan te schaffen.

Het is Lash eXtend er alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat u het vak van wimper- of brow-styliste direct na de training kunt gaan uitoefenen. De manier waarop wij hiervoor zorgen en de begeleiding die u achteraf krijgt ligt besloten in het certificaat wat u ontvangt na het succesvol doorlopen van de training.

Vanaf 1 juni 2020 ontvangt u uw certificaat uitsluitend nog van het Lash eXtend hoofdkantoor na het volgen van een training op 1 van de aangewezen locaties. Alle certificaten worden daarbij genummerd en voorzien van een watermerk en offocieel geregistreerd. Hiermee heeft u de garantie dat u een echt en geldig certificaat in handen heeft.

Mocht u dus op enige andere wijze een Lash eXtend certificaat aangeboden krijgen dan weet u dat dit niet officieel is en kunnen daar dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Hiermee staan wij voor de waarde die een Lash eXtend certificaat heeft voor u als lash- of browstyliste!