Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

Lash eXtend Training Certificaat

Wanneer u een training volgt bij Lash eXtend, dan bouwt u naast een hoeveelheid theoretische kennis ook een praktische set vaardigheden op waar u vanaf dat moment direct gebruik kunt maken.

Na het boeken van een Lash eXtend training:

Alles wat u tijdens de 1 of 2 dagen (afhankelijk van het type training) leerst staat tevens in een training handboek wat u meekrijgt na de training. Er is ook de mogelijkheid om na uw training losse online modules aan te schaffen.

Het is Lash eXtend er alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat u het vak van wimper- of brow-styliste direct na de training kunt gaan uitoefenen. De manier waarop wij hiervoor zorgen en de begeleiding die u achteraf krijgt ligt besloten in het certificaat wat u ontvangt na het succesvol doorlopen van de training. Vanaf 1 juni 2020 ontvangt u uw certificaat uitsluitend nog van het Lash eXtend hoofdkantoor na het volgen van een training op 1 van de aangewezen locaties. Alle certificaten worden daarbij genummerd en voorzien van een watermerk en offocieel geregistreerd. Hiermee heeft u de garantie dat u een echt en geldig certificaat in handen heeft.

Mocht u dus op enige andere wijze een Lash eXtend certificaat aangeboden krijgen dan weet u dat dit niet officieel is en kunnen daar dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Hiermee staan wij voor de waarde die een Lash eXtend certificaat heeft voor u als lash- of browstyliste!

lash extend = voordeel

 Ontvang nu bij het boeken van een nieuwe wimper en/of wenkbrauw training een kortingsvoucher t.w.v. €75,- euro om te besteden op je volgende (vervolg) training.

BLIJVEN LEREN EN ONTWIKKELEN IS DE SLEUTEL NAAR SUCCES!

We leven in een tijd waarin we onderhevig zijn aan veranderingen. Organisaties zijn constant in beweging. Jezelf goed zichtbaar blijven behouden in de verzadigde markt waarin wij ons bevinden is niet alleen wegens onze huidige pandemie situatie belangrijk maar dient altijd een onderdeel te zijn van jou bedrijfsvoering.

‘’Hoe doe je dat?’’ Blijf je constant verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technieken in de branche. School je van tijd tot tijd bij om onderscheid op de markt te maken en zo vernieuwend te blijven voor je klanten om te voorkomen dat ze op zoek gaan naar een salon die zich wel innoveert en nieuwe behandelingen aanbied.

ONTVANG NU NOG MEER VOORDEEL EN EXTRA’S BIJ HET BOEKEN VAN EEN TRAINING!

Wij stimuleren graag jouw zelfontwikkeling en bieden daarom onze studenten bij het boeken van een nieuwe wimper of wenkbrauw training op één van onze Lash eXtend locaties een kortingsvoucher van maar liefst €75,- euro korting aan om te besteden op je volgende (vervolg)training.

Let’s grow, support and learn together!