Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

Klantenservice

Bestellen

Bezorging van uw bestelling

Bent u gevestigd in Nederland, dan geldt dat indien u op werkdagen voor 15:30 uur besteld en heeft betaald dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. U ontvangt via email een Track & Trace nummer van PostNL waarmee u de voortgang van uw bestelling kunt volgen.

PostNL bezorgt uw bestelling binnen NL doorgaans binnen 24 uur. Helaas kan het gebeuren dat PostNL vertraging heeft. Wanneer er niemand aanwezig is op het afleveradres biedt de postbode uw bestelling de volgende werkdag nogmaals aan. Is er dan weer niemand aanwezig kunt u uw bestelling afhalen bij een postkantoor bij u in de buurt. U ontvangt een melding in uw brievenbus. Houdt u er rekening mee dat de pakketdienst op andere tijden bezorgt dan de gewone post. Lash eXtend is niet verantwoordelijk voor vertragingen bij PostNL.

Bent u gevestigd buiten Nederland, dan wordt uw pakket verzonden via UPS. Hiervoor dient uw bestelling voor 15:00h gedaan en betaald te zijn om nog dezelfde dag te kunnen worden verzonden.
Ook hier geldt dat u via email een track & trace nummer ontvangt waarmee u de voortgang van de verzending kunt volgen. Houd rekening met een bezorgtijd van 1-2 dagen.

Zelf uw bestelling afhalen?

U kunt er tijdens het afronden van uw bestelling ook voor kiezen om de bestelling zelf te komen afhalen bij ons hoofdkantoor. Er worden in dat geval geen verzendkosten gerekend. Dit kan op het volgende adres:

Lash eXtend Showroom & trainingslocatie
Amersfoortseweg 32-34
3751LK, Bunschoten-Spakenburg
Nederland

Indien u kiest voor deze optie nemen wij na ontvangst van uw bestelling direct contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij streven ernaar dat u de bestelling nog dezelfde kunt ophalen. U kunt de bestelling vooraf betalen via de webshop of op de afhaallocatie contant of via PIN betalen.

Retourzendingen

Indien u een bestelling retour zendt gelden de volgende voorwaarden:

Stuur nooit zomaar iets retour. Onaangekondigde pakketten worden geweigerd.

Heeft u nog vragen of zijn er mogelijk zaken niet duidelijk, neem gerust contact op.