NIEUW! Online webinar training. Klik op de ''academy pagina'' voor meer informatie.

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Lash eXtend Gold membership

Lash eXtend introduceert aantrekkelijk nieuws voor haar trouwe klanten: het Lash eXtend Gold Membership. Een gratis lidmaatschap op een zeer exclusief programma, alleen voor klanten en trouwe relaties van Lash eXtend! Schijf je nu gratis in en profiteer van het exclusieve programma, de interessante aanbiedingen en de waardevolle MemberMeetings!

Wat is het Gold Membership?

Minimaal één keer per kwartaal organiseert Lash eXtend op haar trainingslocatie in Bunschoten een speciale Gold MemberMeeting. Op deze avond worden leden bijgepraat over de laatste nieuwtjes in het vak en de nieuwste producten & behandeltechnieken van Lash eXtend. Maar het Gold Membership gaat verder: leden krijgen daarnaast nuttige tips en informatie voor het “runnen” van hun bedrijf. Het Gold Membership geeft leden de beste producten, de nieuwste behandeltechnieken én de beste tips en informatie die elke ondernemer moet weten!

Gold Members weten het als eerste en als beste! Schrijf je nu ook in en word gratis lid!

Inhoud Gold Membership

Word nu GRATIS lid

Lash eXtend staat voor kwaliteit; daarom krijgen onze wimperspecialisten de mooiste producten, de nieuwste technieken en de beste ondernemerstips. Het Lash eXtend Gold Membership is een unieke gratis dienst die andere leveranciers niet beiden. We luisteren naar en leren van onze klanten; samen maken we het vak nóg professioneler. Stay focussed and be inspired!

Voorwaarden Lash eXtend Membership:

1