Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

Lash eXtend Expierence Center

Wilt u zelf één van onze behandelingen ondergaan? Wij verwelkomen uw graag op onze hoofd locatie in Bunschoten-Spakenburg!
Naast ons aanbod in diverse, professionele wimper- en wenkbrauw behandelingen is onze groothandel én het SBB gecertificeerde training centrum te vinden, waar diverse vak trainingen m.b.t. wimper en wenkbrauwstyling worden gegeven.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een wimper- of wenkbrauw behandeling? Klik op de button hieronder voor meer informatie!

Training info

behandelingen

lash expierence

Classic Lashes
Bij deze techniek worden er haartje voor haartje, synthetische haren aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale (EU gecertificeerde) lijm. Voorafgaand aan de behandeling bespreken wij uw wensen en word er aan de hand van de gezondheid en draagkracht van uw natuurlijke wimpers beslist welke mogelijkheden qua lengte, dikte en krul toegepast kunnen worden.

Duur behandeling
Gemiddeld 60 tot 75 minuten

Russian Volume Lashes
Wij werken bij deze techniek met meerdere zachte, dunne synthetische haren. Er worden handmatig waaiers gemaakt die een prachtige, volumineuze uitstraling creëren. De extensions die wij voor deze (en al onze) behandeling(en) gebruiken zijn vervaardigd van het beste materiaal. Wegens het gebruik van deze kwalitatief hoogwaardige producten, voelen de extensions prettig aan en belasten ze de natuurlijke wimpers niet.

Duur behandeling
Gemiddeld 70 tot 90 minuten

Lash Lifting
Bij deze behandeling word er geen gebruik gemaakt van synthetische haren (extensions) maar werken wij enkel met natuurlijke wimperharen. Mocht u allergisch zijn voor de bovenstaande behandelingen, adviseren wij onze Lash Lifting behandeling. Door het gebruik van speciale vloeistoffen, worden de natuurlijke wimpers semipermanent gekruld. Dit effect blijft gemiddeld tot 6 weken in de wimpers blijft zitten.

Duur behandeling
Gemiddeld 45 tot 60 minuten

brow expierence

NIEUW! SPMU Powder Brows

Vanaf heden bieden wij op onze hoofd locatie in Bunschoten-Spakenburg een nieuw soort behandeling voor wenkbrauwen aan. Deze techniek is één van de nieuwste trends op het bied van Semi Permanente Make-up. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen in geschaduwd met pigment. Er wordt op een hele subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met poeder. Gemiddeld blijft de pigmentatie tot 2 jaar mooi. Geleidelijk aan vervaagt dit en is het mogelijk om een nabehandeling te doen om zo nog langer plezier te hebben van de perfecte wenkbrauwen.

Alle voordelen op een rij

  1. Natuurlijk poeder effect
  2. Geschikt voor alle huidtype
  3. Symmetrische wenkbrauwen
  4. Nagenoeg geen roodheid of zwelling

Duur behandeling
Gemiddeld 180 minuten

Shape & Henna Brows

Bij deze behandeling worden beide wenkbrauwen perfect gevormd en geverfd met Henna. Door het gebruik van dit product worden niet alleen de haren maar ook de huid mee gekleurd. Dit resulteert in een prachtige, strakke wenkbrauw die tot wel 10 dagen* hecht op de huid. Deze behandeling is na de SPMU Powder Brows behandeling, één van de populairste wenkbrauw behandeling die er bestaat.

Duur behandeling
Gemiddeld 30 tot 45 minuten

pRIJSLIJST

Om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe behandelingen en/of aanbiedingen, adviseren wij u zelf in te schrijven voor de nieuwsbrief m.b.v. het formulier onderaan de pagina.

BROWS EXPERIENCE LASH LIFTING EXPERIENCE
Shape & Henna Brows € 35 Lash Lifting treatment € 50
(Wax en tweezer techniek)
SPMU EXPERIENCE  Powder Brows techniek RUSSIAN VOLUME EXPERIENCE
Semi permanente make-up
(Intake en eerste twee behandelingen)
€ 399
Russian Volume nieuwe set € 125
Semi permanente make-up | Bijwerking
(Na één jaar tot maximaal twee jaar)
€ 150 Refill binnen 1-3 weken € 45
Refill binnen 4 weken € 125
CLASSIC LASHES EXPERIENCE
One by One nieuwe set € 100
Verwijderen wimperextensions € 25