Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

TERUGKOMDAG

Lash eXtend staat voor kwaliteit. Om te zorgen dat u met een Lash eXtend certificaat tot de beste wimperstylistes van Nederland zult behoren hebben wij besloten om een terugkomdag bij de opleiding toe te voegen. Wij zullen dan pas het certificaat uitreiken. Voor deze ochtend/middag of avond zullen geen extra kosten worden doorberekend. Na de training van Wimperextensions 2 dagen of de 1 daagse is er vanaf 2 weken de gelegenheid om terug te komen met een model op ons hoofdkantoor in Bunschoten. Het is de bedoeling dat u in de weken tussen uw training en het examen zoveel mogelijk op modellen gaat oefenen.

Tijdens het examen neemt u een model mee die al Wimperextensions draagt en zullen wij nog een keer de bijvulbehandeling oefenen. Let wel op dat u dit model zelf heeft behandeld.

Na het succesvol afleggen van uw examen, ontvangt u een certificaat en zullen wij al uw eventuele vragen beantwoorden. Er is ook een mogelijkheid om na het examen Lash eXtend producten met 15% korting aan te schaffen in onze showroom.

AANMELDEN VOOR HET EXAMEN

Inschrijven kan online via onze website. Hier vindt u tevens alle beschikbare data voor de komende maanden.

Book now