Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

Nieuw! “Designing the perfect eyebrow” 1 daagse training

Schrijf u nu in voor deze Brow Art wenkbrauwen training

Lash eXtend is een officieel KOC Erkend Leerbedrijf

Heeft u al ervaring in het shapen van wenkbrauwen? Epileren, waxen en/of threading? U bent toch niet helemaal tevreden over het eindresultaat omdat de klant geen haartjes heeft of er vallen gaten in de wenkbrauwen (bv door overmatig epileren van de klant/chemo/littekens etc).

Deze training is speciaal ontwikkeld om u nog verder te specialiseren in het designen van de wenkbrauw zonder het gebruik van permanente make up.

Er wordt gewerkt met de merken Inglot, Berrywell, Godefroy and Brow eXtend.

Dit is een training waar veel praktijk in voor komt. U dient zelf voor 2 modellen te zorgen. Model 1 is om 10.30 uur welkom model 2 om 13.30 uur.

De prijs voor de Lash eXtend training is €295,- exclusief BTW. In dit trainingspakket zit een starterskit ter waarde van €150,- exclusief BTW:

U krijgt les van onze browstylist Patricia van Nimwegen. Patricia is opgeleid als browstyliste en heeft Masterclasses gevolgd bij o.a. Ariane Inden, Mrs Highbrow, Nouveau Contour en diverse buitenlandse masterclasses. Patricia is gespecialiseerd in wenkbrauwen en heeft als specialisatie semi-permanente kleuring en permanente make-up.