25% discount on all our products & 20% discount on our trainingcourses. SHOP TILL YOU DROP!

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

16 Maart 2019 14:10

DUTCH / NEDERLANDS

Situatie

Het RIVM heeft zondag 15 maart besloten dat alle horecazaken en eetgelegenheden dicht moeten. Voor de salons is (nog) geen besluit genomen. Op het Lash eXtend hoofdkantoor gaat alles nog gewoon door met natuurlijk het oog op de veiligheid van onze klanten en het personeel. Wij werken met hoge hygiënische maatregelen en hebben de kantoor bezetting verlaagd.

Trainingen hoofdkantoor

Alle trainingen op het Hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg gaan gewoon door volgens de planning, met de wijziging tot een maximale groepsgrootte van 4 personen. Mocht het RIVM een besluit nemen dan passen wij onze maatregelen op deze pagina aan en lichten wij u in via de social media kanalen.

Trainingen op andere locaties

Per locatie wordt bekeken wat verstandig is om te doen, Lash eXtend steunt al haar distributeurs en academy’s in hun keuze en vertrouwt er op dat dit de juiste is. Houdt per locatie de berichtgeving in de gaten wat betreft openingstijden en verdere maatregelen.

Webshop

Zolang het mag en kan, blijft de webshop gewoon open en kunt u producten bestellen. Houdt er rekening mee dat bepaalde producten (mondmaskers, serums, handschoenen, etc.) sneller uitverkocht zullen raken.

Hygiënische maatregelen

Wij raden aan om, als uw salon open blijft, met goede desinfecterende middelen te werken en uw klanten bij binnenkomst de handen te laten wassen en eventueel een mondkapje aan te bieden. Zorg dat al uw tools goed gedesinfecteerd worden na elke behandeling en ook de behandelbank en lampen.

Persconferentie

Na de persconferentie van vanavond, dinsdag 16 maart, om 19:00 zal dit bericht ge-update worden met de verdere maatregelen.

Wij zullen altijd handelen volgens de adviezen en maatregelen van het RIVM, boven dit bericht kunt u zien op welk moment het is ge-update. Na de persconferentie van vanavond gaan wij in overleg over de genomen maatregelen en zullen wij z.s.m. deze pagina updaten.

1