Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Lash eXtend en de Covid-19 uitbraak

Beste Lash eXtend klant,

We mogen weer open!

Sinds 11 mei j.l. zijn de contactberoepen zoals schoonheidssalons in Nederland weer toegestaan en zijn de meeste salons weer geopend! Dit geldt ook voor de Lash eXtend Academy. Ons training coordinatie team heeft alweer een aantal nieuwe trainingsdata bepaald en ingeroosterd waarvan er al een aantal zijn geboekt inmiddels. De verwachting is dat deze plekken, mede vanwege de Spring Deals actie die tot 29 mei duurt, snel zullen worden gevuld, dus wacht niet te lang met het boeken van een training! Check lashextend.nl/academy voor beschikbare data.

Zoals gezegd zijn we bij Lash eXtend Bunschoten weer operationeel met het geven van trainingen, maar dan wel onder een aantal strikte regels om het risico van mogelijke besmettingen met Covid-19 zo klein mogelijk te houden. Hiervoor hebben wij het Corona protocol opgesteld, wat je hier kunt downloaden.

Mocht je vragen hebben of behoefte aan praktische tips en informatie over het opnieuw opstarten van je salon, stuur je vraag dan bij voorkeur via email naar info@lashextend.nl. Of maak gebruik van onze nieuwe WhatsApp service via +31612348268.

Heel veel succes met je activiteiten!

Covid-19 actueel nieuws
Voor de actuele stand van zaken in nederland m.b.t. de Covid-19 uitbraak verwijzen wij graag naar de uitgebreide en continue geupdate website van het RIVM.