Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

Advanced Volume training

Lash eXtend reist de wereld rond om ten alle tijden op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en innovaties op wimper- en wenkbrauw gebied. Wilt u zich nog meer specialiseren op het gebied van Russian volume technieken naar wedstrijd niveau en je skills upgrade naar Mega volume. Maak dan gebruik van deze unieke kans om getraind te worden door onze Russian volume specialisten. Let op! voor deze training is ruime ervaring in Russian volume lashes een vereiste.

Wat komt in deze training aanbod?

Tijdens deze 2 daagse intensieve training leert u diverse technieken:

Dagindeling

Tijdens deze training dien je zelf voor modellen te zorgen. Om het beste uit deze training te halen adviseren wij om een geschikt model mee te nemen. Denk hierbij aan het volgende:

Dag 1
9.00 – 17.00 uur
Model aanwezig om 13.00 uur

Dag 2
9.00 – 17.00 uur
Model aanwezig om 12.30 uur

impressie van ons hoofdkantoor? klik hier!

starterkit

Aan het begin van trainingsdag 1 ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor de cursus en om een begin te maken met het plaatsen van de eerste nieuwe sets in uw salon. U bent dus niet verplicht om extra producten af te nemen. Aan het eind van beide trainingsdagen is er uiteraard wel voldoende gelegenheid om extra Lash eXtend producten in te kopen. (inclusief 15% korting)

Inhoud starterskit

  • Beautybox
  • Theorieboek
  • Lash eXtend volume bond
  • Lash eXtreme gel remover
  • Tweezers 2 x
  • Wimperextensions trays 3 x

De prijs voor deze cursus is €495,- exclusief BTW. In dit trainingspakket zit een starterskit ter waarde van €115,- exclusief BTW. Het is ook mogelijk om de training in 2 termijnen te betalen.

Book now