Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Over Lash eXtend

Lash eXtend is het No 1 merk in Europa op het gebied van wimpers- en wenkbrauwen. Sinds 2010 ontwikkelt Lash eXtend wimper extensions en bijbehorende salonbenodigdheden om de perfecte look te creëren.

Lash eXtend levert nationaal en internationaal aan wimperstylistes, schoonheidssalons en distributeurs. Lash eXtend distribueert dagelijks bestellingen door heel Europa en daarbuiten vanuit haar hoofdvestiging in Bunschoten-Spakenburg.

Op dezelfde locatie is het SBB gecertificeerde training centrum te vinden, waar diverse vak trainingen m.b.t. wimper en wenkbrauwstyling worden gegeven. Wij ontvangen en trainen cursisten van beginner- tot masterniveau uit Nederland en daarbuiten. Een professioneel en enthousiast team staat dagelijks klaar voor het geven van adviezen en beantwoorden van uw vragen. Lash eXtend staat bekend om haar vooruitstreven manier van werken. Wij zijn constant bezig met innoveren, bedenken van nieuwe producten en bijbehorende training modules. Via ons uitgebreide netwerk van wimper- en wenkbrauwstylistes houden we de nieuwste trends nauwlettend in de gaten. Lash eXtend streeft naar de hoogste standaards, kwaliteit en service. Meer hierover vindt u op deze website.

CEO & Founder Lash eXtend

Indien u interesse heeft in de distributie van Lash eXtend producten in uw land, neemt u dan contact op met ons sales team.