Online Trade Fair Sale - 25% korting op webhops producten & 15% korting op trainingen - GRATIS LLX kit bij bestellingen van € 350+

Veilig betalen met Ideal, PayPal, Creditcard en Mr Cash

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden

over lash extend

Lash eXtend is marktleider in Europa op het gebied van wimpers- en wenkbrauwen. Lash eXtend ontwikkelde sinds de start in 2010 een uitgebreid assortiment Wimperextensions- en wenkbrauw producten en salonbenodigdheden.

Centrale distributie van alle producten vindt dagelijks plaats vanuit het hoofdkantoor in Bunschoten in Nederland. Via een zeer uitgebreid netwerk van aangesloten distributeurs vinden de producten hun weg naar de salons en wimper- en wenkbrauw stylistes over de hele wereld.

Zowel in het hoofdkantoor als in een aantal faciliteiten op andere locaties biedt Lash eXtend een scala aan trainingen aan, variërend van beginnersniveau tot masterniveau trainingen voor gevorderde stylistes. Indien u overweegt om het vak van wimper en/of wenkbrauw styliste te leren, bekijk dan zeker ons trainingsaanbod. Met een diploma van Lash eXtend op zak bent u de concurrentie een stap voor.

Lash eXtend streeft naar de hoogste standaards, kwaliteit en service en heeft door de constante innovatie van producten en diensten een leidende positie in de markt.
Ons professionele en enthousiaste team staat dagelijks klaar voor het geven van adviezen en voor het beantwoorden van vragen uit de markt.

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden en samenwerking met lokale partijen. Bent u actief in distributie van cosmetica en heeft u interesse in distributie van Lash eXtend producten in uw land, neem dan contact op met ons sales team. Uw kunt hieronder het contactformulier invullen,

Yvonne van Wieren
CEO & Founder Lash eXtend