Inloggen |Bekijk de inhoud van uw winkelwagen 0 artikelen | € 0.00  
Nederlands English Deutsch Français
Check de video voor een indruk van onze trainingen

Brow  eXtend  introduceert  wenkbrauwextensions  in  Nederland

Wenkbrauwextensions, ook wel brow extensions genoemd, zijn de trend!. En ze zijn dé oplossing voor fashionista’s die een vollere look wensen.

De 2 W's zijn op het moment de beautytrend! Wimpers en Wenkbrauwen! Geheel nieuw in Nederland en wij introduceren deze allernieuwste techniek! Al enige tijd is deze trend "hot" in o.a. Amerika, Italië en Engeland. Het zingt al een tijdje rond: volle wenkbrauwen zijn dé nieuwe beautytrend. Wég met dat zuinige streepje boven de ogen, dit seizoen straal jij met weelderige wenkbrauwen. Onze ervaring met wimperverlenging heeft ons doen besluiten om deze trend in Nederland te introduceren.

Amersfoort, 1 januari 2014

Lash extend introduceert: Brow Extend!

Wenkbrauwextensions, ook wel brow extensions genoemd, zijn de trend!. En ze zijn dé oplossing voor fashionista’s die een vollere look wensen. Yvonne van Wieren van Lash Extend is  specialist op het gebied van wimper- en wenkbrauwextensions. Ze pikte de trend op en komt nu met een nieuw label: Brow Extend.

 “Onze trainsters hebben jarenlange ervaring met wimperextensions, shapen van wenkbrauwen en permanente make-up. Al deze ervaringen komen goed van pas”, legt Yvonne uit, “ de 4 trainsters van Brow Extend hebben allemaal een gedegen achtergrond. In Amerika en Engeland worden de brow extentions al volop gezet.”

Nieuw in Nederland!

Brow Extend komt met een hele nieuwe productlijn voor het zetten van wenkbrauwextsensions. Er worden hoge eisen gesteld aan de producten, haartjes en de speciale lijm zodat de extentions er perfect natuurlijk uitzien en 2 tot 4 weken blijven zitten. 

Opleiding tot browstylist

Naast de nieuwe productlijn komt  Brow Extend ook met een uniek opleidingstraject voor browstylistes. De stylistes krijgen een speciale training waarbij ze niet alleen leren met de extensions te werken, maar ook het volledig shapen van de wenkbrauwen.